M Monera Forum Okuru 10 Mayıs 2008 #1 Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için:) melek anneleri kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarip et desen bana sadece anne derdim mayıs ayının 2. pazarı Tüm melek annelerin anneler günü şimdiden kutlu olsun :yo:
melek anneleri kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarip et desen bana sadece anne derdim mayıs ayının 2. pazarı Tüm melek annelerin anneler günü şimdiden kutlu olsun :yo:
mislinay Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2008 #2 Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 seveyim ben o taze anneyi emi diyar da artık bir anne ha... anneler günü kutlu olsun onunda
Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 seveyim ben o taze anneyi emi diyar da artık bir anne ha... anneler günü kutlu olsun onunda
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2008 #3 Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 tüm annelerin ve taze anne diyarın😀da anneler gününü kutlarım🙂
Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 tüm annelerin ve taze anne diyarın😀da anneler gününü kutlarım🙂
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2008 #4 Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 çok güzel bir paylaşım teşekkürler bende bütün annelerin anneler gününü kutluyoyorum emeğine sağlık...
Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 çok güzel bir paylaşım teşekkürler bende bütün annelerin anneler gününü kutluyoyorum emeğine sağlık...
aSqimSin Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2008 #5 Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 Güzelim senin ve annenin anneler günü kutlu olsun.
Ce: Buda Melek anneler ve aynı zamanda en yeni Melek annelerden olan diyar için🙂 Güzelim senin ve annenin anneler günü kutlu olsun.
99karanfil Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #6 cnm haklısın anneler karşılık beklemeden evlatları için herşeyi yapar vede bunu yaparken zevk alırrr dünyanın en güzel duygusu bence anne olmak allahtan dilerimki herkese bu duyguyu allah nasip etsinnn bütün annelere bu çiçekler
cnm haklısın anneler karşılık beklemeden evlatları için herşeyi yapar vede bunu yaparken zevk alırrr dünyanın en güzel duygusu bence anne olmak allahtan dilerimki herkese bu duyguyu allah nasip etsinnn bütün annelere bu çiçekler