BöğüRTLen Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #11 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri ellerinize sağlık güzel olmuş ama biraz sade tül ve boncuklara biraz daha ağırlık verilse daha süper olur bence 🙂
Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri ellerinize sağlık güzel olmuş ama biraz sade tül ve boncuklara biraz daha ağırlık verilse daha süper olur bence 🙂
Gülümseme Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #12 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri çok güzel olmuş canım.ben münkün mertebe gelinliklere bakmam ama dayanamadım kaç gündür.kaçarak evlendiğim için gelinlik giyemedim,içim burkulur her gelinlik gördüğümde.emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş.
Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri çok güzel olmuş canım.ben münkün mertebe gelinliklere bakmam ama dayanamadım kaç gündür.kaçarak evlendiğim için gelinlik giyemedim,içim burkulur her gelinlik gördüğümde.emeğine yüreğine sağlık çok güzel olmuş.
queLatee Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #14 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri Ellerinize,gözlerinize sağlık 🙂
Mavi_Melek Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #15 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri Başka modellerinizde varmı emeğinize sağlık güzel olmuş
roseblue07 Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #16 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri çok güzel bi yetenek gelinlikte harika emeğine sağlık
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #17 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri sade ve şık emeğine sağlık canım
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Kasım 2008 #18 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri Cok hos gercekten elinden böyle isler gelenlere imreniyorum valla Eline emegine saglik
Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri Cok hos gercekten elinden böyle isler gelenlere imreniyorum valla Eline emegine saglik
&cimi& Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #19 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri canım çok güzel olmuş emegine saglık gerçekten çok beyendim.
Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri canım çok güzel olmuş emegine saglık gerçekten çok beyendim.
Mi'na57 Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #20 Cevap: buda yaptığım gelinliklerden biri ellerine emegine saglık..süper..