Büyük bir yıldız dogdu

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
Büyük bir yıldız dogdu
Herkese merhabalar uzun bir aradan sonra yine sizlerleyiz.Yine iş başına koyulduk herkes özlemiştir diye (umarım özlemişsinizdir) .Evet bu sefer söhretimizi uzatmadan açıklamak istiyorum Şöhretimiz Sadmin

Aylardır kendilerini şöhret yapmak için koşuşturuyorduk biz yakalamaya çalıştıkça hızla kaçıyordu ama sonunda başardık.

Lafı fazla uzatmadan hemen nasıl şöhret oldugunu anlatalım.


Sadmin`, bir önerimizin olduğunu çok önemli olduğunu söyleyerek çağırdık.Kendileri yahu olsun söyleyin şimdi desede kafamıza koymuştuk bir kere neyse geldi.Biraz korkuyordu tabi bizim namımızı duymuş.Hadi hadi hemen söyleyin demeye başladı.Bizde Sadmin bey bir çay ,kahve ,gazoz için hemen ceee diyip gitmek olmaz dedik.Yok içmeyim ben sevmem onları desede biz inanmadık tabi ısrar ettik şöhret islerini bıraktığımızı söyledik kandırmayı zor olsada başardık.Bir su istedi.Su geldi bizim heyecan arttı tabi dört gözle suyu içmesini bekliyorduk,korkulu gözlerle suyu yudumladı yudumladı ve sonunda zafer bizimdi.İlk merak ettik suyun etkili olup olmadığını ögrenmek için bir imza istedik bize ne desin "siz kimsiniz tanıyamadım şöfürümü çagırın gelsin benim burda işim ne" dedi .Bir darbe daha almıştık ama artık alıştık tanınmamaya neyse lafı çok dolandırdık şimdi ise Sadminin şöhret yolundaki çalışmalarından kareler gösterelim.


Çalışmaları arasında paraşütle atlarken nasılda poz vermiş melekler bakın Sadminim havalar nasılll

parasut-6201.jpg




Bol bol koşturduk.

kosan-4105.jpg


robert_garside_01-2578.jpg


Iııııııııı eskrim neden yaptırdığımızı bende anlamadım ama ilerde lazım olur

eskrim-9932.jpg




Evet melekler bu görüntüler şöhret olmadan önceki çalışmaları şimdi ise bu çalışmaların karşılığında nasıl bir yıldız doğdu buyrun bakalım


sadmin-1569.jpg


sadmin-8-4027.jpg


sadmin-4-5576.jpg


sadmin-5-9293.jpg


sadmin-6-4435.jpg


sadmin-7-1057.jpg


sadmin-3-2009.jpg


sadmin-9-4842.jpg



Evet melekler gördügünüz üzere bu kaadar kolay şöhret olmak bir gazoz bir kahve yada bir çay siz nasıl isterseniz :serefe:


 
Son düzenleme:
:)Sadminim ne kadar yakisikliymis... hayran oldum yaa:clapping:... bana imza verebilirmi ? Lütfeeeeeeeen..............................!:hail::hail::hail:
 
Aaaaa biri daha şöhret olmuş.... Sadminimm nekadardaaa yakışıklıymıştaa bilemedikkkkk... Waybeeee :D

Emeklerine sağlık kartanemmmm.... süper haber olmuşşşş...
 
Geri
Üst