Buğu kebabı

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Buğu kebabı
MalzemelerMutfak Zorluk 2Süre 100 dk.Kaç Kişilik 8Yöntem 1 Kilo kemiksiz koyun eti
Yarım kg arpacık soğan
6 Diş sarımsak
2 Adet domates
1 Çay kaşığı karabiber
1 Çay kaşığı kekik
3 Adet defne yaprağı
1 Tutam kıyılmış dereotu
1 Tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı
Eti, arpacık soğan büyüklüğünde doğrayıp güvece alın.
Soğan ve sarımsakları soyup, bütün olarak ete ekleyin.
Domatesleri yıkayıp rendeleyin.
Defne yaprağı, tuz, karabiber, kekik ve domates rendesini ilave edip güvecin kapağını kapatın.
Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin.
Servis yapmadan önce defne yapraklarını içinden alın.
Üzerine dereotu serpin ve sıcak olarak servis yapın.
 

Benzer İçerikler

aSqimSin
Cevaplar
1
Görüntüleme
971
Marin
M
Hayalet
Cevaplar
0
Görüntüleme
1K
Hayalet
Hayalet
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
999
*MeleK*
aSqimSin
Cevaplar
0
Görüntüleme
758
aSqimSin
aSqimSin
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
792
*MeleK*
Üst