K kanatsiz_anqel_sedef Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #11 Ce: buğulanan cama ne yazardınız? bende kendi isimimi yazarmm... yeterki yazılıcak bi yer olsun...
esena Aktif Üye Üye 15 Nisan 2008 #12 Ce: buğulanan cama ne yazardınız? katılımn için saol canım benim aramıza hoş geldin
sule Yeni Üye Üye 15 Nisan 2008 #13 Ce: buğulanan cama ne yazardınız? sessizlik yazardim .su siralar kafam hicbi sesi kaldirmiyo kimseyi gormek istemiyom kimse yanimda olmasin hep aglamakliyim.........iki cocugum var bakmak zorundayim ne yapicam bilmiyorum bu halim ne zaman gececek.....................
Ce: buğulanan cama ne yazardınız? sessizlik yazardim .su siralar kafam hicbi sesi kaldirmiyo kimseyi gormek istemiyom kimse yanimda olmasin hep aglamakliyim.........iki cocugum var bakmak zorundayim ne yapicam bilmiyorum bu halim ne zaman gececek.....................
--AŞKIM-- Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #15 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? ---kadrin böylesine yazıklar olsun-- yazardımm Son düzenleme: 28 Mayıs 2008
tuqqce Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2008 #17 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? hele yaa kız beynarmı yazardın başka bişeyler yaz.son dakika haberlerini yaz
Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? hele yaa kız beynarmı yazardın başka bişeyler yaz.son dakika haberlerini yaz
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Mayıs 2008 #18 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? Herzaman yazdigim seyi Levent yazardim askimin ismni...
İzmirella Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2008 #19 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? tabikkki aşkımla kendi ismimi yazarr bide kalple ikimizin ismini kapatırdımmm.. hep aynınıı yapıyomm 🙂
Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? tabikkki aşkımla kendi ismimi yazarr bide kalple ikimizin ismini kapatırdımmm.. hep aynınıı yapıyomm 🙂
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #20 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? bunu çok yaparım ne zaman camlarımdan biri bugulansa çocuklarımın eşimin adını yazar sonunada sizi seviyorumu eklerim
Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? bunu çok yaparım ne zaman camlarımdan biri bugulansa çocuklarımın eşimin adını yazar sonunada sizi seviyorumu eklerim