UzakMavi Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #21 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? tuqqce' Alıntı: hele yaa kız beynarmı yazardın başka bişeyler yaz.son dakika haberlerini yaz Genişletmek için tıkla ... evt yaaa ii fikir aslında 😀 hiç aklıma gelmemişti son dakika haberleri 😀
Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? tuqqce' Alıntı: hele yaa kız beynarmı yazardın başka bişeyler yaz.son dakika haberlerini yaz Genişletmek için tıkla ... evt yaaa ii fikir aslında 😀 hiç aklıma gelmemişti son dakika haberleri 😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2008 #22 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? cogu zaman seni seviyorum yazarim yada kalp yaparim bazen oglumun adini yazarim ve bir gulen yuz yaparim😀ancing_furious:
Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? cogu zaman seni seviyorum yazarim yada kalp yaparim bazen oglumun adini yazarim ve bir gulen yuz yaparim😀ancing_furious:
Parthenope Yeni Üye Üye 5 Haziran 2008 #23 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? Deniz (L) Malum şahısın adı 🙂
esena Aktif Üye Üye 11 Haziran 2008 #24 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? teşekkür ederim katılımın için
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 11 Haziran 2008 #25 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? farklı şekillerde çocuklarımın adını yazarım sonrada onlara ellerinin izini çıkarttırırım tabi sonra o camları kıza kıza ben silerim🙂
Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? farklı şekillerde çocuklarımın adını yazarım sonrada onlara ellerinin izini çıkarttırırım tabi sonra o camları kıza kıza ben silerim🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #26 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? aşkımlan kendı adımı yazarım😀
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #27 Cevap: buğulanan cama ne yazardınız? kendi ismimle sevgilimin ismini yazarıım..