NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #1 bugun 1.yıldonumum bugun evlılık yıldonumum.... kocıs bugun yanımda olmadıgı için cok uzgunum ama bılıyorum kı nekadar mesafeler vardı aramızda...onları astık ve evlendık...cuma gun telafı ettı ama olsun bugun olsa daha ıyı olurdu... neolursa olsun onu cok sevıyorum..nıce bırlıkte uzun ömürlere canım kocacım... seni seviyorum AŞKIMMMMMM (SEN BUNU GORUP OKUYAMASANDA......)
bugun evlılık yıldonumum.... kocıs bugun yanımda olmadıgı için cok uzgunum ama bılıyorum kı nekadar mesafeler vardı aramızda...onları astık ve evlendık...cuma gun telafı ettı ama olsun bugun olsa daha ıyı olurdu... neolursa olsun onu cok sevıyorum..nıce bırlıkte uzun ömürlere canım kocacım... seni seviyorum AŞKIMMMMMM (SEN BUNU GORUP OKUYAMASANDA......)
necla Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #2 Cevap: bugun 1.yıldonumum tebrik ederim canim.daha nice uzun mutlu senelere insallah
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 28 Temmuz 2008 #3 Cevap: bugun 1.yıldonumum canım nurum daha nice yıllara... Allah bir yastıkta kocatsın ...
İzmirella Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #4 Cevap: bugun 1.yıldonumum nurummm allah mutlulukk saglık ve bol para versin . bi yastıkta kocayınn 🙂 bugun annemle babamında evlilik yıl dönümüüüü piştiiiiiiiiiiiiii 🙂 bizimkiler gibiiii 25. yılınızada birlikte girmeniz dileğiyleeeeeeee
Cevap: bugun 1.yıldonumum nurummm allah mutlulukk saglık ve bol para versin . bi yastıkta kocayınn 🙂 bugun annemle babamında evlilik yıl dönümüüüü piştiiiiiiiiiiiiii 🙂 bizimkiler gibiiii 25. yılınızada birlikte girmeniz dileğiyleeeeeeee
PaSikA Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #5 Cevap: bugun 1.yıldonumum canım benim allah bir yastıkda kocatsın nice nice mutlu yıllara 🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #6 Cevap: bugun 1.yıldonumum saolun kızlar...darısı sızın basınıza ..ınsaalh aılen gıbı oluruz ızmırlım😀 cok duygulandım yaaaaaa
Cevap: bugun 1.yıldonumum saolun kızlar...darısı sızın basınıza ..ınsaalh aılen gıbı oluruz ızmırlım😀 cok duygulandım yaaaaaa
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Temmuz 2008 #7 Cevap: bugun 1.yıldonumum Tebrikler Nurum, nice, mutlu, huzurlu, sevgi ve ask dolu yillara 🙂
M Misafir Forum Okuru 28 Temmuz 2008 #8 Cevap: bugun 1.yıldonumum Aşk dolu,saygı,sevgi ve mutluluk dolu nice seneler dilerim canım 🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #9 Cevap: bugun 1.yıldonumum tebrikler canim inshaAllah bundan sonra nice senelere hep sevgiyle mutlulukla Allah bir yastikta kocatsin ve size cok cok minik minik nurlar versin🙂 opuyorum canim
Cevap: bugun 1.yıldonumum tebrikler canim inshaAllah bundan sonra nice senelere hep sevgiyle mutlulukla Allah bir yastikta kocatsin ve size cok cok minik minik nurlar versin🙂 opuyorum canim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2008 #10 Cevap: bugun 1.yıldonumum Tebrik ederim Nurum, Allah nice yıllara eriştirsin hep birlikte, sağlıkla, mutluluka inşallah... 🙂 Her zaman mutlu olmanızı dilerim, sevgilerimle...
Cevap: bugun 1.yıldonumum Tebrik ederim Nurum, Allah nice yıllara eriştirsin hep birlikte, sağlıkla, mutluluka inşallah... 🙂 Her zaman mutlu olmanızı dilerim, sevgilerimle...