B Bale Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #22 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... en güzel doğum günleri sizin olsun...nice nice güzel yaşlara..iyiki doğdunuz..doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun!
Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... en güzel doğum günleri sizin olsun...nice nice güzel yaşlara..iyiki doğdunuz..doğum gününüz kutlu ve mutlu olsun!
M Misafir Forum Okuru 15 Temmuz 2008 #23 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... iyiki doğdun misli, iyiki doğdun misli canım nice güzel,sağlıklı,mutlu aşk ve para dolu ömürler dilerim
Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... iyiki doğdun misli, iyiki doğdun misli canım nice güzel,sağlıklı,mutlu aşk ve para dolu ömürler dilerim
mislinay Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2008 #24 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... canlarımsınız valla yüreği sıcacık ve sevgi dolu olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim şunu bir kez daha iyi anladım ki doğru yerde ve doğru insanlarlayım iyiki varsınız mm yi ve sizi çok seviyorummmmmmmmm...
Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... canlarımsınız valla yüreği sıcacık ve sevgi dolu olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim şunu bir kez daha iyi anladım ki doğru yerde ve doğru insanlarlayım iyiki varsınız mm yi ve sizi çok seviyorummmmmmmmm...
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Temmuz 2008 #25 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... doğum günün kutlu olsun mislimyeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin canım🙂iyiki varsın iyiki doğdun
Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... doğum günün kutlu olsun mislimyeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirsin canım🙂iyiki varsın iyiki doğdun
aSqimSin Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2008 #26 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... Canım benim özür dilerim hepsini yeni gördüm yaa. 🙁 Doğum günün kutlu olsun canım. Nice senelere.. Mutluluk senden hiç eksik olmasın..
Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... Canım benim özür dilerim hepsini yeni gördüm yaa. 🙁 Doğum günün kutlu olsun canım. Nice senelere.. Mutluluk senden hiç eksik olmasın..
mislinay Yeni Üye Üye 22 Temmuz 2008 #27 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... asqimsin canım ne demek üzülme olsun önemli değil bana değer verip özel günümü kutladınya önemli olan bu teşekkürler canım
Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... asqimsin canım ne demek üzülme olsun önemli değil bana değer verip özel günümü kutladınya önemli olan bu teşekkürler canım
B BajaxIZ Forum Okuru 22 Temmuz 2008 #28 Cevap: bugün mislinayın doğum günüydü.... doğum günün kutlu olsun ablacım,nice senelere ..