tuqqce Daimi Üye Üye 7 Ocak 2010 #31 Iıııımmm bende siyah adidas eşofman üzerinede çizgili kazağımı giydim😀
laetitia Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #32 ben beyaz üzerine gri çizgili gömlek üstüne ince bir uzun hırka çizmeleri ve kotum bugün makyajımı yaptım ve saçlarımda tostlu 😀
ben beyaz üzerine gri çizgili gömlek üstüne ince bir uzun hırka çizmeleri ve kotum bugün makyajımı yaptım ve saçlarımda tostlu 😀
laetitia Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #34 Gül Hanım' Alıntı: kırmızı eşofmanlarım var ev hali Genişletmek için tıkla ... kırmızı kırmızı ablam ne seksilik bu 😀
Gül Hanım' Alıntı: kırmızı eşofmanlarım var ev hali Genişletmek için tıkla ... kırmızı kırmızı ablam ne seksilik bu 😀
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #35 bende siyah kumaş pantolon üstüne fuşya renkli kazağımı giydim saçlarım toplu
Dişeps Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #38 bende mavi kot üzerine beyaz lacivert karışık çapa desenli bi tunik giymiştim gemilide eşarp takmıştım ama şimdik çıkardım eşofmanımı giydim oh rahatladım
bende mavi kot üzerine beyaz lacivert karışık çapa desenli bi tunik giymiştim gemilide eşarp takmıştım ama şimdik çıkardım eşofmanımı giydim oh rahatladım
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2010 #39 Sabah erken saatleri oldgu için hala pijaamalarımın içindeyim 🙂 pembş ppembiş :=)
PeLiNiM Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2010 #40 Ben de pijamalarımla oturuyorum.... Ama işe giderken beyaz pantolon ve kırmızı beyaz çiçekli tunik giymeyi düşünüyorum...vazgeçmezsem tabeeeeeeeee
Ben de pijamalarımla oturuyorum.... Ama işe giderken beyaz pantolon ve kırmızı beyaz çiçekli tunik giymeyi düşünüyorum...vazgeçmezsem tabeeeeeeeee