K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Haziran 2012 #1 bugün ne giysem podyumda sık çalan müzik sözlerini yazıyorum size ama duyduğum kadarı ile çok aradım ama hiç bi yerde bulamadım yardımınıza ihtiyacım var sürekli şarkının içinde ''would shou like is up'' diyip duran bir nakaratı var ama bu şekilde nette bulmak imkansız inşaallah yardımcı olursunuz bana
sözlerini yazıyorum size ama duyduğum kadarı ile çok aradım ama hiç bi yerde bulamadım yardımınıza ihtiyacım var sürekli şarkının içinde ''would shou like is up'' diyip duran bir nakaratı var ama bu şekilde nette bulmak imkansız inşaallah yardımcı olursunuz bana
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Haziran 2012 #2 tv arşivi 28.saniyeden itibaren yukarıda belirttiğim müzik çalmakta lütfen yardımcı olun bana kaç gündür arıyorum bir türlü bulamadım.
tv arşivi 28.saniyeden itibaren yukarıda belirttiğim müzik çalmakta lütfen yardımcı olun bana kaç gündür arıyorum bir türlü bulamadım.
T TİTAN Forum Okuru 28 Haziran 2012 #3 Aradığınız parça Lil' Kim'den Lighters Up 🙂 Aşağıda şarkının videoklibini de izleyebilir ve dinleyebilirsiniz 🙂 [video=youtube;X8l_0N8lLWY]
Aradığınız parça Lil' Kim'den Lighters Up 🙂 Aşağıda şarkının videoklibini de izleyebilir ve dinleyebilirsiniz 🙂 [video=youtube;X8l_0N8lLWY]
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 28 Haziran 2012 #4 çok teşekkür ederim aramadığım yer kalmamıştı bu site ve siz mükemmelsiniz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Temmuz 2012 #6 21 haziran da podyuma çıkan tansu uzelde çalan şarkıyı arıyrm .podyuma çıktığında çalıyo .yardımcı olursanz sevnrm 🙂
21 haziran da podyuma çıkan tansu uzelde çalan şarkıyı arıyrm .podyuma çıktığında çalıyo .yardımcı olursanz sevnrm 🙂
T TİTAN Forum Okuru 6 Temmuz 2012 #7 Kayıtsız Üye' Alıntı: 21 haziran da podyuma çıkan tansu uzelde çalan şarkıyı arıyrm .podyuma çıktığında çalıyo .yardımcı olursanz sevnrm 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aradığınız parça Kat Deluna'dan Drop It Low 🙂 Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ... Lütfen tüm Bugün Ne Giysem programı parça sorularınızı BURADA Kİ LİNKTEN yapınız ... 🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: 21 haziran da podyuma çıkan tansu uzelde çalan şarkıyı arıyrm .podyuma çıktığında çalıyo .yardımcı olursanz sevnrm 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aradığınız parça Kat Deluna'dan Drop It Low 🙂 Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ... Lütfen tüm Bugün Ne Giysem programı parça sorularınızı BURADA Kİ LİNKTEN yapınız ... 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Temmuz 2012 #8 fransızca galiba tam bilmiyorum ama sürekli çalıyo bulabilir misiniz? değişik bir şarkı.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 29 Kasım 2012 #9 Ya bugün ne giysemde çalan bi şarkı var ooo dont say goodbye dont say godbyee diye çalıyo bulamadım bi türlü lütfen yardım edin
Ya bugün ne giysemde çalan bi şarkı var ooo dont say goodbye dont say godbyee diye çalıyo bulamadım bi türlü lütfen yardım edin