Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #11 Cevap: Bugün Ne Yemek Yapayım Fan Club 🙂 "Bu akşama ne yapsam acaba ya?" diyordum ve kararımı verdim... Pide içi hazırlayayım da eşim pide yaptırsın iftara, yanına da yeşillik salata falan... Tamam işte. 🙂
Cevap: Bugün Ne Yemek Yapayım Fan Club 🙂 "Bu akşama ne yapsam acaba ya?" diyordum ve kararımı verdim... Pide içi hazırlayayım da eşim pide yaptırsın iftara, yanına da yeşillik salata falan... Tamam işte. 🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 2 Ekim 2009 #14 ayyyyyy dolmaya bayılırım ellerine sağlık canım ben karar veremedim
sahtedüşler Yeni Üye Üye 4 Ekim 2009 #16 pilav yap yanın da da mercimek çorbası salata falan filan işte tamam daha ne be
ebraryksl Yeni Üye Üye 25 Ocak 2010 #20 aaaay ne yorucu bi club müş bu bölüm.ama allahtan benim böle bi derdim yok şimdilik.ama evet kadının ömrünü bugün ne yapsam sorusu kısaltırmış....
aaaay ne yorucu bi club müş bu bölüm.ama allahtan benim böle bi derdim yok şimdilik.ama evet kadının ömrünü bugün ne yapsam sorusu kısaltırmış....