ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Haziran 2011 #214 Ohhoo ben gün içerisinde iş yerimde özellikle nele riçtiğimi sayarsam birileri çıkar ordan bana yuhh der😀 benim belirli fix im var şimdi sayıyım. Sabah 9:00 kahvaltı ile çay 11:00 filitre kahve sade( anca uyanıyorum) 12:30 çay veya portakal suyu 14:00 limonlu soda 16:00 yeşil çay veya ada çayı.. Akşam belli olmuyor ama 20:00 civarlarında illa çay içeceğim.. Nekadar açmışım ben ya yuhh bana Hiç dikkat etmemiştim 🙂
Ohhoo ben gün içerisinde iş yerimde özellikle nele riçtiğimi sayarsam birileri çıkar ordan bana yuhh der😀 benim belirli fix im var şimdi sayıyım. Sabah 9:00 kahvaltı ile çay 11:00 filitre kahve sade( anca uyanıyorum) 12:30 çay veya portakal suyu 14:00 limonlu soda 16:00 yeşil çay veya ada çayı.. Akşam belli olmuyor ama 20:00 civarlarında illa çay içeceğim.. Nekadar açmışım ben ya yuhh bana Hiç dikkat etmemiştim 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Haziran 2011 #216 Şu anda da canım türk kahvesi istedi ama hep bu Tavık yüzünden ..
uyuzmuyum_neyim:) Banned 28 Haziran 2011 #217 ben de cafe crown fındıklı istiyorum yaa ,evde var eve gidip hemen içmem lazım yoksa çatlarım
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 28 Haziran 2011 #218 ßeLeN' Alıntı: Şu anda da canım türk kahvesi istedi ama hep bu Tavık yüzünden .. Genişletmek için tıkla ... 😀 öğlen arasında mutlaka içerim bende vazgeçilmezim 😀 ya da starbucks a gidersek ordan filtre kahve alırım.. sende bendensin belen bende üstüne ada çayı ve bergamontlu çay içtim
ßeLeN' Alıntı: Şu anda da canım türk kahvesi istedi ama hep bu Tavık yüzünden .. Genişletmek için tıkla ... 😀 öğlen arasında mutlaka içerim bende vazgeçilmezim 😀 ya da starbucks a gidersek ordan filtre kahve alırım.. sende bendensin belen bende üstüne ada çayı ve bergamontlu çay içtim