RefRa Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #1 Bugünkü planınız ne... Dökülün bakalım melekler planlarınızı...🙂 Bugün neler yapıcaksınız nereye gidiceksiniz paylaşın bizimle...
Dökülün bakalım melekler planlarınızı...🙂 Bugün neler yapıcaksınız nereye gidiceksiniz paylaşın bizimle...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #2 2 gündür nişanlımla geziyorum bugunde evden çıkıp bi yere gidersem heralde babam beni eve almayacak😀o yüzden bugunkü planım evde oturup kitap okumak ve örgü örmek olacak😀
2 gündür nişanlımla geziyorum bugunde evden çıkıp bi yere gidersem heralde babam beni eve almayacak😀o yüzden bugunkü planım evde oturup kitap okumak ve örgü örmek olacak😀
RefRa Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #3 Kız gibi otur evinde gezip durma 🙂🙂 Ayıp duymasın kimse...🙂🙂🙂 Bende evdeyim bugün...
Young bride Banned 24 Aralık 2010 #5 Bugün sarma sarıcam evde oturucam benimde nişanlım pazartesi burdaydı 2 3 gündür geziyorum bugünde gezersem bacaklarımı kırarlar 🙂
Bugün sarma sarıcam evde oturucam benimde nişanlım pazartesi burdaydı 2 3 gündür geziyorum bugünde gezersem bacaklarımı kırarlar 🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 24 Aralık 2010 #6 bugün dersanedeydim yarın evdeyimm.....ders yapacagımm.....sevdiğimle konuşacagım 🙂