TaMaRa Yeni Üye Üye 20 Nisan 2008 #1 Bunlari Giyebilirmisiniz?? --------------------ALINTIDIR------------------
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 20 Nisan 2008 #2 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Çok enterasanlar gerçekten, özellikle o tabanında örümcek olanı kim düşünmüş de yapmış merak ettim 😀 Kim giyer bunları demeyelim, mutlaka birileri vardır bu dünya üzerinde 😀 Ellerine sağlık bu çok ilginç tasarımlar için.
Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Çok enterasanlar gerçekten, özellikle o tabanında örümcek olanı kim düşünmüş de yapmış merak ettim 😀 Kim giyer bunları demeyelim, mutlaka birileri vardır bu dünya üzerinde 😀 Ellerine sağlık bu çok ilginç tasarımlar için.
mislinay Yeni Üye Üye 20 Nisan 2008 #3 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? diycem ama ben kim giyer bunları🙂 ilginç insanlar giyer bence sıradışı olmayı sevenler paylaşımın için teşekkürler canım... emeğine sağlık
Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? diycem ama ben kim giyer bunları🙂 ilginç insanlar giyer bence sıradışı olmayı sevenler paylaşımın için teşekkürler canım... emeğine sağlık
gulcem Yeni Üye Üye 20 Nisan 2008 #4 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Anam anaaam ne bunlar boyle,ocu gibiler ayni,kim giyer ya bunlari,ancak mazosistler galiba..
Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Anam anaaam ne bunlar boyle,ocu gibiler ayni,kim giyer ya bunlari,ancak mazosistler galiba..
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Nisan 2008 #5 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? yok valla ben almayım alanada mani olmayım alan birileri varsa tabi 🙂
TaMaRa Yeni Üye Üye 21 Nisan 2008 #6 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Bende almiyim😀 o örumcekliyi giymek icinde bayagi bi cesaret ister
elifnaz Yeni Üye Üye 23 Nisan 2008 #7 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? aman Allahım dedim bu ayakkabıları görünce 🙂 hem bilek hem yürek ister sanırım giymek hele o örümcekli olanı! emeğine sağlık cnm
Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? aman Allahım dedim bu ayakkabıları görünce 🙂 hem bilek hem yürek ister sanırım giymek hele o örümcekli olanı! emeğine sağlık cnm
ms_enemy Yeni Üye Üye 29 Nisan 2008 #8 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? ben giymem valla söliyim :zuha:
C _C_E_Y_L_A_N_ Forum Okuru 29 Nisan 2008 #9 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Bune Boyle Ya Bunlar giyilirmi Hic? Paylasim icin Tskler
S Saucy Yeni Üye Üye 29 Nisan 2008 #10 Ce: Bunlari Giyebilirmisiniz?? Evet der mişim😀 Yine de ben aLmiyim😀