*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Haziran 2008 #151 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #152 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Canım benim köşen hayırlı olsun bu senin için🙂 bu da ufaklık için yiyemez ama olsun🙂
Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Canım benim köşen hayırlı olsun bu senin için🙂 bu da ufaklık için yiyemez ama olsun🙂
nisan Yeni Üye Üye 18 Haziran 2008 #154 Cevap: Ce: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım GÜZEL GÜNLER GECIRMNE DILEGIYLE SEVGILER
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 22 Haziran 2008 #157 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Günaydın mm nin en cici en taze enn melek annesi.. pazar sabahı bi türk kahvesi iyi gider diye düşündüm yapıp geldim.. Hadi dedikodular neler bakalım... =)
Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Günaydın mm nin en cici en taze enn melek annesi.. pazar sabahı bi türk kahvesi iyi gider diye düşündüm yapıp geldim.. Hadi dedikodular neler bakalım... =)
Yesil Gözlü Yeni Üye Üye 22 Haziran 2008 #158 Cevap: bura da dıyarın ucgenı hadı bakalım Köseme gel süprizler seni bekliyor........