RefRa Daimi Üye Üye 29 Nisan 2011 #21 bettt' Alıntı: tasoooo küçüklüğüm bu oyunla geçti be 😀 senin köşeni yerimm reframmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayy evet tasolar vardı bi de abimle çok oynardık 🙂 Sporcu kartları falanda oynardım ben kuzenimle abimle falan
bettt' Alıntı: tasoooo küçüklüğüm bu oyunla geçti be 😀 senin köşeni yerimm reframmm 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayy evet tasolar vardı bi de abimle çok oynardık 🙂 Sporcu kartları falanda oynardım ben kuzenimle abimle falan
S sefaletinprensesi Yeni Üye Üye 18 Mayıs 2011 #23 yatsı ezanı okunana kadar sokakta oynardık, annem kızıp eve çağırana kadar. şimdi çocukları tek başına aşagı bile indiremiyoruz. düzen bozuldu, ortalık karışık yazık....
yatsı ezanı okunana kadar sokakta oynardık, annem kızıp eve çağırana kadar. şimdi çocukları tek başına aşagı bile indiremiyoruz. düzen bozuldu, ortalık karışık yazık....
RefRa Daimi Üye Üye 18 Mayıs 2011 #24 Evet çok haklısın çağırmayla bile zor çıkardık eve ama şimdi sokaklar tehlikeli...
büşra.shid Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2011 #25 çok güzel olmuş köşen,adına yakışır bi şekilde hepimizi götürdü çocukluklarımıza 🙂