nisan Yeni Üye Üye 15 Şubat 2008 #1 burasida nisanin kösesi olsun slm melekler hepinize köseme beklerim geyik yapmaya dertlesmeye sikintilarimizi ,üzüntülerimizi kisacasi ne isterseniz paylasmaya varmisiniz ben dinlerim sizi sizde beni istiyorsaniz buyrun hepinizi cok öptüm sevgilerr
slm melekler hepinize köseme beklerim geyik yapmaya dertlesmeye sikintilarimizi ,üzüntülerimizi kisacasi ne isterseniz paylasmaya varmisiniz ben dinlerim sizi sizde beni istiyorsaniz buyrun hepinizi cok öptüm sevgilerr
esena Aktif Üye Üye 15 Şubat 2008 #2 Ce: burasida nisanin kösesi olsun köşen hayırlı olsun canım elim boş gelmedim hangisinden istersin
nisan Yeni Üye Üye 15 Şubat 2008 #3 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol canim benim ilk resimdeki pastayi alayimm
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Şubat 2008 #4 Ce: burasida nisanin kösesi olsun Kösen hayirli olsun canim, güzel bir gün diliyorum sana...
nisan Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #5 Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol kördügümm bende sana diliyorum,,kendine cok iyi bak,sevgiler canm
Ce: burasida nisanin kösesi olsun sagol kördügümm bende sana diliyorum,,kendine cok iyi bak,sevgiler canm
esena Aktif Üye Üye 16 Şubat 2008 #6 Ce: burasida nisanin kösesi olsun güzel haftalar sonu diliyorum arkadaşım
nisan Yeni Üye Üye 16 Şubat 2008 #7 Ce: burasida nisanin kösesi olsun esena' Alıntı: güzel haftalar sonu diliyorum arkadaşım Genişletmek için tıkla ... sagol canim,arkadasim benimm,iyiki varsin ya,, bende sana cok guzel hafta sonu diliyorumm,gorusmek uzere canm,
Ce: burasida nisanin kösesi olsun esena' Alıntı: güzel haftalar sonu diliyorum arkadaşım Genişletmek için tıkla ... sagol canim,arkadasim benimm,iyiki varsin ya,, bende sana cok guzel hafta sonu diliyorumm,gorusmek uzere canm,
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #8 Ce: burasida nisanin kösesi olsun canım köşen hayırlı olsun..bunlarda sana..eli boş gelmek olmaz..
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Şubat 2008 #9 Ce: burasida nisanin kösesi olsun seni tanıyor gibi içimde bir his var..aceba doğru mu...