*şiker* Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #94 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun kar_tanem güsel dileklerin için teşekkürler tatlım..sefa getirdin hoşgeldiin tatlıım
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun kar_tanem güsel dileklerin için teşekkürler tatlım..sefa getirdin hoşgeldiin tatlıım
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #95 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun hayalciim tatlım benim hoşgeldin ..sefa getirdin
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 28 Mayıs 2009 #96 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Selam canim biz tanismioz ama bu vesileyle tanisiriz umarim, cok seker sayfa yapmissin, kendin gibi 🙂 Bende eli bos gelmek istemedim 🙂 Bu arada bende kücükken ugurböceklerini toplar, tahta kutuya koyardim, ve cimenle beslerdim 🙂:mery:
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Selam canim biz tanismioz ama bu vesileyle tanisiriz umarim, cok seker sayfa yapmissin, kendin gibi 🙂 Bende eli bos gelmek istemedim 🙂 Bu arada bende kücükken ugurböceklerini toplar, tahta kutuya koyardim, ve cimenle beslerdim 🙂:mery:
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #97 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun hoşgeldin tatlım benim sayfama...küçük şeker pastaların için çok saol..çok güsel görünüyorlar..işte uğurböcekleri toplamamda çocuk aklı işte...sevgiyle kal canım 🙂
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun hoşgeldin tatlım benim sayfama...küçük şeker pastaların için çok saol..çok güsel görünüyorlar..işte uğurböcekleri toplamamda çocuk aklı işte...sevgiyle kal canım 🙂
*şiker* Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2009 #99 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun oyy tatlım aytaşım hoşgelmişsin..sefalar getirdin..o mis kokulu aldım öpücüklerini tatlım benim
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun oyy tatlım aytaşım hoşgelmişsin..sefalar getirdin..o mis kokulu aldım öpücüklerini tatlım benim
Deniz_yıldızı Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2009 #100 Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Bende ziyarete geldim canım, yeni üye oldum bende...Elimde boş gelmedim..
Cevap: burasıda şeker candy'niin köşesii olsun Bende ziyarete geldim canım, yeni üye oldum bende...Elimde boş gelmedim..