yağmur_damlası Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #1 büyük yüzükler büyük yüzükler Merhabalar arkadaşlarım, sizlerde biraz farklı olsun biraz değişik yüzük olsun yada daha büyük yüzük olsun diyorsanız bu aşağıdaki modellere bakmadan geçmeyin diyorum. E tabiki büyük yüzük seviyorsanız 😀
büyük yüzükler Merhabalar arkadaşlarım, sizlerde biraz farklı olsun biraz değişik yüzük olsun yada daha büyük yüzük olsun diyorsanız bu aşağıdaki modellere bakmadan geçmeyin diyorum. E tabiki büyük yüzük seviyorsanız 😀
zaga Üye Üye 5 Ağustos 2009 #2 bunlarda pek fazla buyukmus abartmıslar,sahsen takamam ben bu kadar buyuk yuzuk
PeLiNiM Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #3 Hakikaten çok büyükler... Ben de takamam... Emeğine sağlık şekerpare
yağmur_damlası Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #4 bende kullanamam ama aralarında beğendiğim modeller oldu 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #6 Beğendiğim modeller var içlerinde ama büyük yüzük sevmem genelde 😀 Teşekküler paylaşım için. 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2009 #7 hepsi cok hos, ama bana göre cok büyükler, paylasimin icin tesekkürler canim🙂