MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #1 büyükk çantalarr büyük çantala modası devam ediyorr bende eklim bir kaç tane model .
mislinay Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #2 Cevap: büyükk çantalarr çanta görünce kendimden geçiyorum pc ye yapışıyorum yaa hoş modeller var canım ama çok büyük sevmiyorum ben bavul gibi büyük severim ama çok büyük olmayacak ilk resimdeki gibi🙂 saol emeğine sağlık
Cevap: büyükk çantalarr çanta görünce kendimden geçiyorum pc ye yapışıyorum yaa hoş modeller var canım ama çok büyük sevmiyorum ben bavul gibi büyük severim ama çok büyük olmayacak ilk resimdeki gibi🙂 saol emeğine sağlık
MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Aralık 2008 #3 Cevap: büyükk çantalarr sen sağol canım beğenmen sevindimmm..bende seviyorum bavul tipii hoş duduyorr..teşeşkürler güzel yorumların için canımsınn
Cevap: büyükk çantalarr sen sağol canım beğenmen sevindimmm..bende seviyorum bavul tipii hoş duduyorr..teşeşkürler güzel yorumların için canımsınn
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #4 Cevap: büyükk çantalarr bayılıyorum büyük çantalara bavul gibi olcak 😀 küçük çanta kullanamıyorum bunlarda çok güzel ellerine sağlık canım
Cevap: büyükk çantalarr bayılıyorum büyük çantalara bavul gibi olcak 😀 küçük çanta kullanamıyorum bunlarda çok güzel ellerine sağlık canım
sade Yeni Üye Üye 7 Aralık 2008 #5 Cevap: büyükk çantalarr hmmmm güsel çantalar ama parlak olmayanları..
*jellibon* Daimi Üye Üye 12 Aralık 2008 #6 Cevap: büyükk çantalarr benimde çok hoşuma gider büyük çantalar hepsi çok güzeller emeğine sağlık canım
Cevap: büyükk çantalarr benimde çok hoşuma gider büyük çantalar hepsi çok güzeller emeğine sağlık canım
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 12 Aralık 2008 #7 Cevap: büyükk çantalarr buyuk canta cok severim hem de cok gerekli oluyor kucuklere birsey sigdiramiyorum bunlar da cok guzel
Cevap: büyükk çantalarr buyuk canta cok severim hem de cok gerekli oluyor kucuklere birsey sigdiramiyorum bunlar da cok guzel