ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #1 çanakkale bir kaç resim... truvaatı seyid onbaşı.. abide kilit bahir şehit mezarları şehirdeki truva atı( filmde kullanılan) asos truva atı..
truvaatı seyid onbaşı.. abide kilit bahir şehit mezarları şehirdeki truva atı( filmde kullanılan) asos truva atı..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Mart 2008 #2 Ce: çanakkale bir kaç resim... çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyor ve nur içinde yatsınlar diyorum emeğine sağlık canım
Ce: çanakkale bir kaç resim... çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyor ve nur içinde yatsınlar diyorum emeğine sağlık canım
mislinay Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #3 Ce: çanakkale bir kaç resim... bende canım çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyorum bizler için verdikleri mücadeye ne kadar minnettar olsakta nafile emeğine sağlık canım güzel resimler
Ce: çanakkale bir kaç resim... bende canım çanakkale şehitlerimizi saygıyla anıyorum bizler için verdikleri mücadeye ne kadar minnettar olsakta nafile emeğine sağlık canım güzel resimler
cadi_91 Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2010 #5 çanakkaleye gitmeyi çok istiyorum allah nasip eder de giderim inş