canım acıyorr....

az cok bende bilirim gece yatağa yatınca aklından ne kadar silmek istesen de daha cok gelir ama sigara gibidir unutunca kurtulursun giden kaybeder ne dersem bos ama kimse değmiyor kendini üzme sen cok değerlisin bunu bil canım

az cok bende bilirim gece yatağa yatınca aklından ne kadar silmek istesen de daha cok gelir ama sigara gibidir unutunca kurtulursun giden kaybeder ne dersem bos ama kimse değmiyor kendini üzme sen cok değerlisin bunu bil canım

canım benimmm ben agladıgıma üzülmüyorumm ona degerr ...hemde cokk deger...
tşklerr birtanem sende cokk degerlisinn canım benim...

sen de bizim arkadaşımızsın hoş geldin ve iyi ki geldin canım...yalnız değilsin aslında ARTIK hiçbirimiz yalnız değiliz..dertlerimizi paylaşıp rahatlayacaz..birbirimizi tanıyıp güzel sağlam dostluklar kazanacaz...hep yanındayız canımmmmm

kuzummm kuşummmm bebeeemmm canımmmm gamselimmm nasılsın bitaneemmm?
benim arkadaşım çok sabırlı sabretmesini bilir ve eminim ki rabbimiz onu asla ama asla yalnız bırakmayacak...
canııımmmmmmmm iyi ol nolurrrrr..
inan aklım hep sende ...
seni seviyorum ve hep yanındayım canım arkadaşımmmmmmm

hala ayakta durabiliyorum birtanem iyimm yanii hayatım...
iyiki yanımdasın canım benimm bendee seni seviyorumm tatlım benimm ....umarım sende iyisindir bidenem senii kocamannn öpüyorum...

Bebeğim lütfenn biraz daha güçlü olmaya çalış evet erkekler çok sakindirler içlerine atarlar genelde ama biz kızlar dışarıya vururuz ağlarız kendimizi mahvederiz öyle rahatlarız.Ama sen çok fazla ağlama yeter bu kadar ağladığın tamam mı?Bak hasta olursun sonra allah korusun az daha sabret geçicek herşey zamanla

ahh inşllahıı birtanem inşş gecerr yoruldum artıkk cok yoruldumm ....
hasta olacagım kadar oldumm ...tugcemm ...
dayanmaya calışıyorumm...cık sagoll tatlım ilgin için tşklerr bidenem...

Canım benim hiç olmasaydı keşke ama sen üzme kendini,eğer hayırlısı o ise gelecektir.
Yeter ki kendini tüketmemeye çalış,insan yaşadığını burda yazıya yazsa bile tam anlamı ile paylaşamıyo,aktaramıyo ateş düştüğü yeri yakar,ancak unutma herzaman konuşabileceğin meleklerin var.Seni seviyoruz 🙂