gökçe Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #1 Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü rüyada eltimi görmek Canım benim nice mutlu huzurlu sağlıklı yıldönümlerine... BIR YASAM BOYU BIRBIRINIZI SEVMENIZ VE HEP NESE ICINDE, HUZURLU BIR HAYAT SURMENIZ DILEGIMLE... ELLERINIZ BIRBIRINDEN HIC AYRILMASIN. MUTLULUKLAR! Güller ağlasın sen hiç ağlama hep gül ömrün boyunca... Buda kaçak kaynımdan olsun. MUTLU YILLAR....
rüyada eltimi görmek Canım benim nice mutlu huzurlu sağlıklı yıldönümlerine... BIR YASAM BOYU BIRBIRINIZI SEVMENIZ VE HEP NESE ICINDE, HUZURLU BIR HAYAT SURMENIZ DILEGIMLE... ELLERINIZ BIRBIRINDEN HIC AYRILMASIN. MUTLULUKLAR! Güller ağlasın sen hiç ağlama hep gül ömrün boyunca... Buda kaçak kaynımdan olsun. MUTLU YILLAR....
Vijdan Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #2 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü Canımmm çok teşekkür ederim bacımmmmm..çok duygulandım inanki..ne deyim ben daha..bacım..Darısı sizlerin başına..24 yıl olmuş ha
Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü Canımmm çok teşekkür ederim bacımmmmm..çok duygulandım inanki..ne deyim ben daha..bacım..Darısı sizlerin başına..24 yıl olmuş ha
MEÇHUL Daimi Üye Üye 28 Ekim 2008 #3 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü vay vay annelerime bakın yah canım annecim nice mutlu senelere..mutluluk yüreğinizdne gönlünüzden evnizdne eksik olmasın hep mutlu sağlıklı hzuzurlu ve iyi kalınn....nice yıl dönümlerine...:d045:
Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü vay vay annelerime bakın yah canım annecim nice mutlu senelere..mutluluk yüreğinizdne gönlünüzden evnizdne eksik olmasın hep mutlu sağlıklı hzuzurlu ve iyi kalınn....nice yıl dönümlerine...:d045:
Vijdan Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #4 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü çok ama çok teşekkür ediyorum kuzum benim..Harikasın sen ya,helal olsun..
Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü çok ama çok teşekkür ediyorum kuzum benim..Harikasın sen ya,helal olsun..
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 28 Ekim 2008 #5 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü nice mutlu yıllara daha uzun saglık ablacım....
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Ekim 2008 #6 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü Tebrikler nice mutlu huzurlu yillara ablaaaaammmmmmmmmmm
Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü Tebrikler nice mutlu huzurlu yillara ablaaaaammmmmmmmmmm
necla Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #7 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü nice yillara canim saglikla mutlulukla insallah,,,
PaSikA Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #8 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü Tebrikler ablam nice mutlu yıllara Allah ayırmasın
semazen Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #9 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü Nice mutlu huzurlu sağlık dolu yıllaraa 🙂
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 29 Ekim 2008 #10 Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü nıce nıce çok uzun yıllara inşallah ablacım..allah bir ömur boyu sızlerı kem gözlerden korusun..salıklı mutlu huzurlu..yıllara ablacım..
Cevap: Canım eltim vijdan' ın evlilikyıldönümü nıce nıce çok uzun yıllara inşallah ablacım..allah bir ömur boyu sızlerı kem gözlerden korusun..salıklı mutlu huzurlu..yıllara ablacım..