AyYuzlu Daimi Üye Üye 5 Aralık 2009 #1 canın ne çekiyo köpüklü ayran çiğköfte off ya şimdi bu olsada yesem ilk ben başlıyım şimdi bol ton balıklı salata olsa yerdim 🙂
köpüklü ayran çiğköfte off ya şimdi bu olsada yesem ilk ben başlıyım şimdi bol ton balıklı salata olsa yerdim 🙂
juju Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #3 canım cok şey istiyo mesela evde yapılmış bir baklava olsada yesemmm
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #5 hmm ben malum çırpıyım canım yiyecek çekmioda akm yle kavga etmek istiom bu olurmu gelde kavga edek anam nerdesin zaaaaaaa
hmm ben malum çırpıyım canım yiyecek çekmioda akm yle kavga etmek istiom bu olurmu gelde kavga edek anam nerdesin zaaaaaaa
beyzasavruk Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #6 ne çekiyor İnanın ki canlarım ;canım yiyecek birşey çekmiyor AMA şöyle sıcacık bir hava ,sapsarı yumuşacık kumlar,masmavi durgun bir deniz,yanın da aşkım kısacası TATİL TATİL istiyorum melişler.....
ne çekiyor İnanın ki canlarım ;canım yiyecek birşey çekmiyor AMA şöyle sıcacık bir hava ,sapsarı yumuşacık kumlar,masmavi durgun bir deniz,yanın da aşkım kısacası TATİL TATİL istiyorum melişler.....
beren.efe Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #7 Benim canım lahmacun çekti şimdi. olsa ne güzel olurdu. Nedense bu aralar canım hep ya acılı ya da ekşili bir şeyler çekiyor.
Benim canım lahmacun çekti şimdi. olsa ne güzel olurdu. Nedense bu aralar canım hep ya acılı ya da ekşili bir şeyler çekiyor.
AyYuzlu Daimi Üye Üye 6 Aralık 2009 #8 beren.efe' Alıntı: Benim canım lahmacun çekti şimdi. olsa ne güzel olurdu. Nedense bu aralar canım hep ya acılı ya da ekşili bir şeyler çekiyor. Genişletmek için tıkla ... hamilemisin cnm
beren.efe' Alıntı: Benim canım lahmacun çekti şimdi. olsa ne güzel olurdu. Nedense bu aralar canım hep ya acılı ya da ekşili bir şeyler çekiyor. Genişletmek için tıkla ... hamilemisin cnm
AyYuzlu Daimi Üye Üye 6 Aralık 2009 #9 $ul€' Alıntı: hmm ben malum çırpıyım canım yiyecek çekmioda akm yle kavga etmek istiom bu olurmu gelde kavga edek anam nerdesin zaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... cırpı ben seni ezerimmmmmmm
$ul€' Alıntı: hmm ben malum çırpıyım canım yiyecek çekmioda akm yle kavga etmek istiom bu olurmu gelde kavga edek anam nerdesin zaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... cırpı ben seni ezerimmmmmmm
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Aralık 2009 #10 det uyuz seni..... benim canım çiğköfte çekti sadminim yoğursada yesek😀