canlı para frikik canlı para frikikleri canli frikik firikikleri parada Bilmeyen yoktur sanırım melişler Show Tv ekranlarında her hafta canlı olarak yayınlanan Engin Altan Düzyatan'ın(ay bu isme bayılıyorum😀)sunuculuğunu yaptığı 1 miyon canlı para yarışmasını...Bu yarışmayı çok izledim ama hiç dikkatimi cekmemişti.Eminim çoğunuzunda dikkatinden kaçmıştır bu durum😀
Canlı parada kadın yarışmacıları kötü bir süpriz bekliyor😀özelliklede etek giyen yarışmacıları .Etek giyerek yarışmaya katılan bayanlar zeminin cam olmasından dolayı endişeye kapılıyor ''ya bana aşağıdan bakarlarsa''😀Yarışmaya katılmadan önce dikkat çekmeyen bu detay canlı yayında gerçekle burun buruna geldiklerinde heyecanlarına yenisi ekliyor
''aşağıdan bana bakarlarmı''😀
Bakarlarmı bakarlar valla😀...Aman melişler siz siz olun yarışmaya katılırsanız eğer sakın etek giymeyin
🙂 bende çok düşündüm bunu canım, acaba bakarlarmı diye, ilk günden dikkatimi çekmişti benim🙂
Annemde hatta demişti ki, onların durduğu yerde birşey var alttakiler göremiyormuş bilemicem artık🙂🙂🙂 hareket ettiklerinde ne oluyor bilmiyorum🙂
AaAaAa evt gerçekten ilginç bir ayrıntı ki benim gözümden nasıl kaçmış hakkaten kutluyorum seni kelebek .
Sanırım bu durumu yakında düzeltirler frikik verebilir istemeden yarışmacı buda hoş bir görüntü olmaz yani sonuçta canlı yayın
🙂 bende çok düşündüm bunu canım, acaba bakarlarmı diye, ilk günden dikkatimi çekmişti benim🙂
Annemde hatta demişti ki, onların durduğu yerde birşey var alttakiler göremiyormuş bilemicem artık🙂🙂🙂 hareket ettiklerinde ne oluyor bilmiyorum🙂
AaAaAa evt gerçekten ilginç bir ayrıntı ki benim gözümden nasıl kaçmış hakkaten kutluyorum seni kelebek .
Sanırım bu durumu yakında düzeltirler frikik verebilir istemeden yarışmacı buda hoş bir görüntü olmaz yani sonuçta canlı yayın