ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 23 Kasım 2010 #21 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Acayip acımasızsın be aga Genişletmek için tıkla ... sen hep beni takip et böle 🙂
'' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Acayip acımasızsın be aga Genişletmek için tıkla ... sen hep beni takip et böle 🙂
М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 23 Kasım 2010 #22 ßeLeN' Alıntı: sen hep beni takip et böle 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aşkından takibe başladım sana güvenim yok çünkü acunlar geliyo özerler gidiyo kızım önlem alıyorum
ßeLeN' Alıntı: sen hep beni takip et böle 🙂 Genişletmek için tıkla ... Aşkından takibe başladım sana güvenim yok çünkü acunlar geliyo özerler gidiyo kızım önlem alıyorum
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 23 Kasım 2010 #23 😀 allam ya alemsin kız sen 🙂 benim acunumda özerimde sewgulüm olan serhatım😀 tamammı asılma bana istemiyemm seni 🙂
😀 allam ya alemsin kız sen 🙂 benim acunumda özerimde sewgulüm olan serhatım😀 tamammı asılma bana istemiyemm seni 🙂
М '' мάﮒάŁ '' Yeni Üye Üye 23 Kasım 2010 #25 ßeLeN' Alıntı: 😀 allam ya alemsin kız sen 🙂 benim acunumda özerimde sewgulüm olan serhatım😀 tamammı asılma bana istemiyemm seni 🙂 Genişletmek için tıkla ... bu saydıklarının 3ü bir ben etmez bebeğim hepsini ezer geçerim
ßeLeN' Alıntı: 😀 allam ya alemsin kız sen 🙂 benim acunumda özerimde sewgulüm olan serhatım😀 tamammı asılma bana istemiyemm seni 🙂 Genişletmek için tıkla ... bu saydıklarının 3ü bir ben etmez bebeğim hepsini ezer geçerim
cadsila Yeni Üye Üye 13 Aralık 2010 #26 ne acımasızlığı aksine çok iyi ders olmuş..🙂 çekmeyen anlamaz..kendiside hastalansında görsün,anlasın kızın halini..🙂🙂
ne acımasızlığı aksine çok iyi ders olmuş..🙂 çekmeyen anlamaz..kendiside hastalansında görsün,anlasın kızın halini..🙂🙂