ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 30 Temmuz 2011 #1 Cerve Mağazaların'dan Cam Kadehler cerve kadeh, 2012 sezon, ürünleri, cam bardak, ayaklı kulplu kadeh modellerini buradan bulabilirsiniz Hanımlar Cerve cam eşya mağazaları o kadar güzel cam bardak, kadeh gibi ürünler çıkarmış ki bayıldım. Hem şekilleri hemde renkleri bakımından iddaalı gözüküyorlar.
cerve kadeh, 2012 sezon, ürünleri, cam bardak, ayaklı kulplu kadeh modellerini buradan bulabilirsiniz Hanımlar Cerve cam eşya mağazaları o kadar güzel cam bardak, kadeh gibi ürünler çıkarmış ki bayıldım. Hem şekilleri hemde renkleri bakımından iddaalı gözüküyorlar.
ASİMELEK Daimi Üye Üye 30 Temmuz 2011 #2 ayy gerçekten çok şıklarr beğendimm ama renkli olanları değilde sade düz cam olanlar güzel mesela yeşil pek hoşuma gitmedi ama diğerleri çok hoşlar
ayy gerçekten çok şıklarr beğendimm ama renkli olanları değilde sade düz cam olanlar güzel mesela yeşil pek hoşuma gitmedi ama diğerleri çok hoşlar
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 30 Temmuz 2011 #3 Bunları ben kullanmaya kıyamam kız kırılsa içim cız eder alırım dekoratif amaçlı süs niyetine kullanırım🙂🙂
Bunları ben kullanmaya kıyamam kız kırılsa içim cız eder alırım dekoratif amaçlı süs niyetine kullanırım🙂🙂