Çeşme suyu içtim Karnım ağrıdı Hamilelikte kusma yaşayan kadınlar

Nakafile

Hamiş Melek
Çeşme suyu içtim Karnım ağrıdı Hamilelikte kusma yaşayan kadınlar
Hamileliğimin 15+6 günündeyim. Normalde öyle çok bulantısı olan bir gebeliğim yok. Fakat demin ilacımı içecektim. Eşim şişeme çeşme suyundan koymuş, ama kendisi gece içmek için koymuş bende bunu bilmiyordum. Normalde çeşme suyu içince belli bir zaman geçtikten sonra karnım ağrırdı. Şimdi ise ardından hemen suyu kustum. Sizce bu normal mi? Bir sorun olur mu?

Hayatım, hamilelikte biz kadınların takıntıları ve psikolojik durumları hamileliğin başlaması ile birlikte üstüne evhamda gelince ( ya bebeğe bişey olur ise ) pik yapıyor. Senin yaşadığını söylediğin şeyin çeşme suyu ile uzaktan yakından hiç bir alakası bulunmamakta.

Yani suyu içtin ve kustun. Su da bir kusur mu var dı ? Hayır hayatım yukarıdaki psikolojik sebepten ötürü kendi kendini, kendin kusturdun. Lütfen böyle basit şeylere takılmayınız. Oraya yerleşen bebek, bu tür saçma düşüncelerle ve sebepler ile düşmez.

Sen daha hamileliğin başındasın bu işin başından böyle yapar isen yandı gülüm keten helva

Rahat ol bir şey olmaz.

Doktor bana normal hayatta da çeşme suyunu yasaklamıştı. Evet belki de tadını alınca psikolojik olarak suyu çıkarmış olabilirim. Fakat normal hayatımda da yani hamile kalmadan öncede böyle gittiğim yerlerde çeşme suyu içmek zorunda kaldığım zaman karın ağrısı çekerim. Önceleri hep acile giderdim ve doktor en sonda çeşme suyunu içmeyi bırak demişti. Onun dışında şükürler olsun ki bulantı vs yaşamıyorum. Teşekkür ederim.

Tamam hayatım geçmişler olsun bunların hepsi geçsin ve sen sağ salim bebeğini kucağına al inşAllah.