M minerwa Forum Okuru 23 Ağustos 2007 #1 çetenin tek eksiği de geldi... evet herkes burda olduğuna göre artık ben de burdayım..çee bensiz olur mu ya..fuşyam saolsun gelir gelmez haber verdi bana da...😀 ayrıca arkadaşlarımı tekrar burda görmek beni çok mutlu etti..😉 özlemişiz galiba... neyse özellikle beni bekleyenler de varmış..herkese selam olsun..😛 buyrun burdayım 😀
evet herkes burda olduğuna göre artık ben de burdayım..çee bensiz olur mu ya..fuşyam saolsun gelir gelmez haber verdi bana da...😀 ayrıca arkadaşlarımı tekrar burda görmek beni çok mutlu etti..😉 özlemişiz galiba... neyse özellikle beni bekleyenler de varmış..herkese selam olsun..😛 buyrun burdayım 😀
I ilona Forum Okuru 23 Ağustos 2007 #2 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... oooooooo çetemin gülü hoşgelmişsen 😀
ezo77 Banned 23 Ağustos 2007 #3 Ce: çetenn tek eksiği de geldi... hehhhhh çetebaşıda geldi yav nerde kaldın bizde seni bekliyoduk,gözümüz yollarda kaldıydı... hoşgeldin gözüm iyi eğlenceler 😀
Ce: çetenn tek eksiği de geldi... hehhhhh çetebaşıda geldi yav nerde kaldın bizde seni bekliyoduk,gözümüz yollarda kaldıydı... hoşgeldin gözüm iyi eğlenceler 😀
ezo77 Banned 23 Ağustos 2007 #4 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... nan min beğendinmi beni bak süslendim püslendim geldim 🙂)
M minerwa Forum Okuru 23 Ağustos 2007 #5 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... geldim geldim kaçırır mıyım hiç yaa 😀 çete başı anarşist olmadan olur mu hiçç 😀beğendim yaa hepinizi hem de cidden çok özlemişim ben sizi 😱
Ce: çetenin tek eksiği de geldi... geldim geldim kaçırır mıyım hiç yaa 😀 çete başı anarşist olmadan olur mu hiçç 😀beğendim yaa hepinizi hem de cidden çok özlemişim ben sizi 😱
fuşya Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2007 #6 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... Oooo ortimde gelmiş😉 tam olmuş 😎
M minerwa Forum Okuru 23 Ağustos 2007 #7 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... fuşya' Alıntı: Oooo ortimde gelmiş😉 tam olmuş 😎 Genişletmek için tıkla ... işlem tamamdır ortimm 😉 anca beraber kanca beraber demişler 😀
Ce: çetenin tek eksiği de geldi... fuşya' Alıntı: Oooo ortimde gelmiş😉 tam olmuş 😎 Genişletmek için tıkla ... işlem tamamdır ortimm 😉 anca beraber kanca beraber demişler 😀
şeker kız Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2007 #8 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... Hoşgeldin Minerwa, keyifli ve eğlenceli forumlar dilerim.
M minerwa Forum Okuru 23 Ağustos 2007 #9 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... şeker kız' Alıntı: Hoşgeldin Minerwa, keyifli ve eğlenceli forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ben de öyle umuyorum 😉
Ce: çetenin tek eksiği de geldi... şeker kız' Alıntı: Hoşgeldin Minerwa, keyifli ve eğlenceli forumlar dilerim. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum ben de öyle umuyorum 😉
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Ağustos 2007 #10 Ce: çetenin tek eksiği de geldi... hoşgeldin canım keyifli forumlar😉