A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #221 SoNGüL.' Alıntı: ben bugün gelemedim kısss pazar ya ev temizliği yaptım sonrada çarşıyaa çıktım tühhh bilsem gitmezdim beklerdim Genişletmek için tıkla ... kısss chatten önemlimi temzilik bak arkanı önmeye gelmiyor bu işler elinden alıveriyorlar kıss zaten burayıda chate çevirdik 🙂
SoNGüL.' Alıntı: ben bugün gelemedim kısss pazar ya ev temizliği yaptım sonrada çarşıyaa çıktım tühhh bilsem gitmezdim beklerdim Genişletmek için tıkla ... kısss chatten önemlimi temzilik bak arkanı önmeye gelmiyor bu işler elinden alıveriyorlar kıss zaten burayıda chate çevirdik 🙂
SoNGüL. Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2013 #222 Asena_Sule' Alıntı: kısss chatten önemlimi temzilik bak arkanı önmeye gelmiyor bu işler elinden alıveriyorlar kıss zaten burayıda chate çevirdik 🙂[/qu ay bilemedim neyse bir dah olmaz bulalımda şu chatı evet burada chat oldu zaten bulamasakta yaratıyoz bir şekilde chatı Genişletmek için tıkla ...
Asena_Sule' Alıntı: kısss chatten önemlimi temzilik bak arkanı önmeye gelmiyor bu işler elinden alıveriyorlar kıss zaten burayıda chate çevirdik 🙂[/qu ay bilemedim neyse bir dah olmaz bulalımda şu chatı evet burada chat oldu zaten bulamasakta yaratıyoz bir şekilde chatı Genişletmek için tıkla ...
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #223 ayşeeeeeeeeeeee aayşeeeeeeeee nerelerdesin kaçak seni cahat gitti sende gittin sahuru nasıl yapacaz biz
ayşeeeeeeeeeeee aayşeeeeeeeee nerelerdesin kaçak seni cahat gitti sende gittin sahuru nasıl yapacaz biz
guzmelegi Aktif Üye Üye 29 Temmuz 2013 #226 Asena_Sule' Alıntı: hımm ondan yok ozman görünmüyor bu gün hiç . Genişletmek için tıkla ... Kimse yokmu chat nerde yaa 🙂
Asena_Sule' Alıntı: hımm ondan yok ozman görünmüyor bu gün hiç . Genişletmek için tıkla ... Kimse yokmu chat nerde yaa 🙂
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #227 chat yok güzzz geçici bi süreliğine kaldırılmış sanırm
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #229 evt güz eskişsi daha iyiydi sanki sorun yok du en azından neyse bakalım adminlerin bi bildikleri vardır bekleyelim herşey düzelir umarım en kısa zmada
evt güz eskişsi daha iyiydi sanki sorun yok du en azından neyse bakalım adminlerin bi bildikleri vardır bekleyelim herşey düzelir umarım en kısa zmada
K karakuzu Daimi Üye Üye 29 Temmuz 2013 #230 Kizlar bu sitede eskisinden daha iyi olcaktir ama biraz zaman alcak tabii idare edjn azcik Bu arada ayse ortada yok!!!! HIRKIZZZ aysemi yoksa ayseeeee gel kendini akla süphelisin 😀
Kizlar bu sitede eskisinden daha iyi olcaktir ama biraz zaman alcak tabii idare edjn azcik Bu arada ayse ortada yok!!!! HIRKIZZZ aysemi yoksa ayseeeee gel kendini akla süphelisin 😀