SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Ocak 2010 #1 Chatbox kaldırılmıştır. Merhaba değerli arkadaşlarım, uzun zamandır sitemizi kasan chatbox kaldırılmıştır. Daha soft ve kasmayan versiyonu bulunur bulunmaz yada çıkar çıkmaz eklenecektir. Şimdilik uzunca bir süre chatbox yok bilginiz olsun SADMİN.
Merhaba değerli arkadaşlarım, uzun zamandır sitemizi kasan chatbox kaldırılmıştır. Daha soft ve kasmayan versiyonu bulunur bulunmaz yada çıkar çıkmaz eklenecektir. Şimdilik uzunca bir süre chatbox yok bilginiz olsun SADMİN.
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ocak 2010 #2 yaaaaaa ben nasıl yazışcam şimdi hmmm bulmanızda bende yardım ediyimmi =) ben chatboxsuz yapamam 😀 =(
yaaaaaa ben nasıl yazışcam şimdi hmmm bulmanızda bende yardım ediyimmi =) ben chatboxsuz yapamam 😀 =(
LAMİYA Aktif Üye Üye 19 Ocak 2010 #3 evet yaa iyi oluyodu tanışıyoduk dertleşiyoduk bian önce gelir inşallah
tuqqce Daimi Üye Üye 19 Ocak 2010 #5 İnşallah tekrar geri döner chatbox sessizce gitti fırtına gibi döner herhalde😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Ocak 2010 #6 Büyük bir boşluk oldu sitede.. chatboxsuz olmuyormus bunun farkına vardım...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Ocak 2010 #7 Sevgili Meleklerim nihayet yeni versiyonunu bulduk sorun yok aktive ediyorum 🙂 Çenebazsınız kabul edin 😀
Sevgili Meleklerim nihayet yeni versiyonunu bulduk sorun yok aktive ediyorum 🙂 Çenebazsınız kabul edin 😀