PaSikA Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2011 #1 Çiçekli Ayakkabı Modelleri çiçekli ayakkabı çiçekli ayakkabı, 2011, modelleri, desenleri, renkleri, hakkında detaylı bilgiler Bu senenin bahar-yaz trendini çiçekli desenler oluşturuyor kızlar...Çiçek detaylarını heryerde görmemiz mümkün... 2011 bahar-yaz sezonu için hazırlanan çiçekli ayakkabı modelleri karşınızda
çiçekli ayakkabı çiçekli ayakkabı, 2011, modelleri, desenleri, renkleri, hakkında detaylı bilgiler Bu senenin bahar-yaz trendini çiçekli desenler oluşturuyor kızlar...Çiçek detaylarını heryerde görmemiz mümkün... 2011 bahar-yaz sezonu için hazırlanan çiçekli ayakkabı modelleri karşınızda
Young bride Banned 21 Mayıs 2011 #2 Süper bunlar ya bayıldım 🙂 Uzun zamandır Nike da Nisan ayında satışa sunulan çiçekli snaker ayakkabıyı almak için can atıyordum ama galiba vazgeçip bu tür bişey alabilirim. Çok şık ve orjinal duruyor bence paylaşım için tşk.
Süper bunlar ya bayıldım 🙂 Uzun zamandır Nike da Nisan ayında satışa sunulan çiçekli snaker ayakkabıyı almak için can atıyordum ama galiba vazgeçip bu tür bişey alabilirim. Çok şık ve orjinal duruyor bence paylaşım için tşk.
nese355 Aktif Üye Üye 21 Mayıs 2011 #3 Ayy bu süperr çok hoşuma gittii🙂gerçi hepside güzel hoş modeller teşkler paylaşımın için cnmm....