*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 10 Ocak 2011 #1 Çiçekli küpeler Küpeler asla kulaklarımızdan eksik olmaz diye düşünüyorum... Küpe takmak hoşunuza gidiyorsa ozman bide bu çiçekli küpeleri deneyin 🙂
Küpeler asla kulaklarımızdan eksik olmaz diye düşünüyorum... Küpe takmak hoşunuza gidiyorsa ozman bide bu çiçekli küpeleri deneyin 🙂
suCre Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #2 Ne cicili bicili şeylermiş bunlar bende istiyorum banani banani...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 10 Ocak 2011 #3 🙂 Tamam sucrem pm ile at adrsini sende 😀 😀 😀 gerçi sen ayrancılarda oturuyodun demi 😀
suCre Daimi Üye Üye 10 Ocak 2011 #4 Ne ayrancıları kıss Allah seni emi😀 torbalı şekerim karıştırmayalım😀
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 10 Ocak 2011 #5 suCre' Alıntı: Ne ayrancıları kıss Allah seni emi😀 torbalı şekerim karıştırmayalım😀 Genişletmek için tıkla ... aaaaaa dogru ayrancı sen değildin 🙂 benim babannemde çaybaşıda oturuyo 🙂
suCre' Alıntı: Ne ayrancıları kıss Allah seni emi😀 torbalı şekerim karıştırmayalım😀 Genişletmek için tıkla ... aaaaaa dogru ayrancı sen değildin 🙂 benim babannemde çaybaşıda oturuyo 🙂