CİĞER / Pakistan mutfağı

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
CİĞER / Pakistan mutfağı
Malzemeler :
750 gr. ince dilimlenmiş kuzu ciğeri
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı pul kırmızı biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 limon suyu
1/ 4 su bardağı tereyağı


Hazırlanışı :
Ciğer dilimlerini uzunlamasına ikiye kesip kenara koyun.

Orta boy bir kaba sarmısak, tuz, pul biber, karabiber ve limon suyunu koyup karıştırın.

Ciğerleri hazırladığınız bu karışıma koyup 1 saat bekletin.

Bir tavada tereyağını eritip ciğer dilimlerini sık sık çevirerek kızartın. Delikli kepçeyle çıkarıp sıcak olarak servis yapın.
 

Benzer İçerikler

Üst