çikolatalı kurabiye
dağılan kurabiye ağızda dağılan kurabiye agizda dagilan ağızda tarifleri
MLZ:
1 su bardağı pudra şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 paket kab. tozu
1/2 paket margarin
Çikolata
YAPILIŞI:
Oda sıcaklığındaki margarinle pudra şekerini iyice yoğurun.Sonra sırasıyla yum.,sıvı yağ,vanilya en son olarakta aldığı kadar un ve kabartma tozu ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bi hamur elde edin.Ceviz büyüklüğünde yuvaryayıp üzerine çikolata batırarak tepsiye dizin.175 dereceli fırında 10-15 dk pişirin.Dikkat edin üzerleri kızarmasın.Bu normalde içine 1 çay bardağı hindistan cevizi ilave edilip yapılan bi tarif fakat ben bu sefer çikolatalı denedim.En güzel tarafı da bayatlamaması.Ağızda dağılan bi kurabiye.Denemenizi tavsiye ederim...
MLZ:
1 su bardağı pudra şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
1 paket vanilya
1 paket kab. tozu
1/2 paket margarin
Çikolata
YAPILIŞI:
Oda sıcaklığındaki margarinle pudra şekerini iyice yoğurun.Sonra sırasıyla yum.,sıvı yağ,vanilya en son olarakta aldığı kadar un ve kabartma tozu ilave ederek kulak memesi yumuşaklığında bi hamur elde edin.Ceviz büyüklüğünde yuvaryayıp üzerine çikolata batırarak tepsiye dizin.175 dereceli fırında 10-15 dk pişirin.Dikkat edin üzerleri kızarmasın.Bu normalde içine 1 çay bardağı hindistan cevizi ilave edilip yapılan bi tarif fakat ben bu sefer çikolatalı denedim.En güzel tarafı da bayatlamaması.Ağızda dağılan bi kurabiye.Denemenizi tavsiye ederim...