narçiçeğimm Daimi Üye Üye 31 Ekim 2012 #1 Cimbomlu Meleklerimizin Buluşma noktası Sarı kırmızıya gönül veren ve Galatasarayı seven bütün meleklerimizi buluşma noktamıza bekliyorum.Ve diyorumki kıskananlar çatlasın... Son düzenleme: 31 Ekim 2012
Sarı kırmızıya gönül veren ve Galatasarayı seven bütün meleklerimizi buluşma noktamıza bekliyorum.Ve diyorumki kıskananlar çatlasın...
metanoyam Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #3 biz karı koca galatasaraylıyız giyeriz formamızı seyrederiz macımızı bende severim seyretmeyi🙂
ARZUZU Daimi Üye Üye 28 Şubat 2013 #4 aynenn metan bizde karı koca galatasaraylıyız bırlıkte seyrederiz maçımızı çokta keyif alırım.....
cagla4277 Aktif Üye Üye 28 Şubat 2013 #5 Biz iddialara gireriz kim yenicek diye ve cimbom gol attığında 😀yüzündeki mimiği görmek çok hoşuma gidiyor .çok eğlenceli oluyo=)
Biz iddialara gireriz kim yenicek diye ve cimbom gol attığında 😀yüzündeki mimiği görmek çok hoşuma gidiyor .çok eğlenceli oluyo=)
metanoyam Hamiş Melek 28 Şubat 2013 #6 aynne ya ama benim seyrettiğim maçalarda genelde yenilirz o yğzden benle seyretmek istemiyo artık adam
aynne ya ama benim seyrettiğim maçalarda genelde yenilirz o yğzden benle seyretmek istemiyo artık adam