Çin mutfağı!

Çin mutfağı!
Çiğ Balık / Sashimi
( 4 kişilik )

Malzemeler
250 gr. ton balığı fletosu
Acı hardal
Soya sosu
Rendelenmiş turp
İnce kıyılmış zencefil kökü
Maydanoz

Hazırlanışı
Balığın çok taze ve soğuk ama donmamış olması gerekir.

Balık filetosunu incecik şeritler halinde kesin, bir tabağa yerleştirin üstünü maydanoz ve turpla süsleyin.
Sonra ayrı ayrı kaplara konmuş soya sosu, hardal, turp ve zencefil köküyle ile servis yapın.
 
toi avec moi

toi avec moi

Üye
Üye
bu gùzel degil arkadasim yapmisti cinli sevmedim.ama diger balik cesitlerini cok gùzel yapiyorlar.cinliler denizden ne ciksa yerler bu kùcùk insanlar
 
Üst