AYTASI Aktif Üye Üye 19 Şubat 2010 #1 Çırpınırdı Karadeniz . çırpınırdı karadeniz hikayesi Çırpınırdı Karadeniz . Çırpınırdı karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim düşebilsem Toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem Yoluna Fırtınalar dursun yana yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden yıllar var ki çarpar sinem vefalı Türk geldi yine selam Türk'ün bayrağına. alinti
çırpınırdı karadeniz hikayesi Çırpınırdı Karadeniz . Çırpınırdı karadeniz bakıp Türk'ün bayrağına Ah ölmeden bir görseydim düşebilsem Toprağına Sırmalar sarsam koluna inciler dizsem Yoluna Fırtınalar dursun yana yol ver Türk'ün bayrağına. Ayrı düştüm dost elinden yıllar var ki çarpar sinem vefalı Türk geldi yine selam Türk'ün bayrağına. alinti
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Şubat 2010 #2 Çok güzel ve anlamlı bir şiir emeğine yüreğine sağlık.Karadeniz görmek istediğim yerlerden biri inşallah bir gün kısmet olur hırçın karadenizi görmek🙂
Çok güzel ve anlamlı bir şiir emeğine yüreğine sağlık.Karadeniz görmek istediğim yerlerden biri inşallah bir gün kısmet olur hırçın karadenizi görmek🙂
AYTASI Aktif Üye Üye 19 Şubat 2010 #3 Cok tesekkür ederim okuyan gözlerinize saglik 🙂 Insallah nasip olur da gidersiniz hircin Karadenize
Vijdan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2010 #6 Teşekkürler canım,emeğine yüreğine sağlık.. Karadeniz bir tutkudur,sevdadır..
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 20 Şubat 2010 #7 Cok güzel bir siir gercekten 🙂 Tskler Paylasim icin 🙂 Vijdan ablaya katiliyorum gercektende karadeniz bir tutkudur,sevdadır..
Cok güzel bir siir gercekten 🙂 Tskler Paylasim icin 🙂 Vijdan ablaya katiliyorum gercektende karadeniz bir tutkudur,sevdadır..
AYTASI Aktif Üye Üye 21 Şubat 2010 #9 🙂Tesekkür ederim okuyan gözlerinize yorumlayan güzel yüreklerinize saglik