Şu bujiteri işleri niye pahallı ya valla ilkkez bana ucuz bir şey denk geldi😀 tokanın tekini de bizim geline verdim ay ikisini takınca çingenlere benzedim
Sadminim para çok değil😀 hacı yatırımı bana yapıyo her özel güne 1 altın olsun ama okadar dimi bende az ceremesini çekmedimBu ara beni kandırıyo ver borsaya atim diyo ama virmem😀 Ayıpsın abim al canın sağolsun hedayem olsun seç beğen sen😀
Çitosum takıların pek güzelmiş, hele şu mercan kolyene bayıldım falla, o incili tokaları bende küpe sanmıştım küpede güzel olurmuş ama 🙂 GÖZÜM yazan bileklik heralde kimin hediyesi hiç belli değil yani
Canım hepsini iyi günlerde sağlıkla kullan emiiiii 🙂
Lalemmm canım kardeşim gel ortaklaşa takalım senleen iyileri ve güzelleri senin olsun inşallah.Gözüm yazan he kocişin hediyesi😀 bana hep öyle hitap eder😀Rabbim eşleimizi başımızdan eksik etmesin mercan kolyeyide eşim umreden getirdi bende severek kullanıyorum gel saha verim😀
Lalemmm canım kardeşim gel ortaklaşa takalım senleen iyileri ve güzelleri senin olsun inşallah.Gözüm yazan he kocişin hediyesi😀 bana hep öyle hitap eder😀Rabbim eşleimizi başımızdan eksik etmesin mercan kolyeyide eşim umreden getirdi bende severek kullanıyorum gel saha verim😀