çitosun takıları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *MeleK*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu bujiteri işleri niye pahallı ya valla ilkkez bana ucuz bir şey denk geldi😀 tokanın tekini de bizim geline verdim ay ikisini takınca çingenlere benzedim

Para çok işiniz gücünüz yıkım yahu yazık eşine Parayı misal bize verin birazda biz takalım taktılar diyelim demi

Sadminim para çok değil😀 hacı yatırımı bana yapıyo her özel güne 1 altın olsun ama okadar dimi bende az ceremesini çekmedimBu ara beni kandırıyo ver borsaya atim diyo ama virmem😀 Ayıpsın abim al canın sağolsun hedayem olsun seç beğen sen😀

Çitosum takıların pek güzelmiş, hele şu mercan kolyene bayıldım falla, o incili tokaları bende küpe sanmıştım küpede güzel olurmuş ama 🙂 GÖZÜM yazan bileklik heralde kimin hediyesi hiç belli değil yani
Canım hepsini iyi günlerde sağlıkla kullan emiiiii 🙂

Lalemmm canım kardeşim gel ortaklaşa takalım senleen iyileri ve güzelleri senin olsun inşallah.Gözüm yazan he kocişin hediyesi😀 bana hep öyle hitap eder😀 Rabbim eşleimizi başımızdan eksik etmesin mercan kolyeyide eşim umreden getirdi bende severek kullanıyorum gel saha verim😀

Son düzenleme:

Ahh gönlü gani kuzum benim onların hepi sahibinde güzeller sağol bitanem 🙂 gülegüle iyi günlerde kullan inşallahhhhhhhh