MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Ekim 2009 #1 Çocuğunuzun adı??? isranur anlamı Hadi bakalım meleklerim başlıyoruz.Herkes o güzeller güzeli çocuklarının adını yazsın.Belki bizim canlarımızın isimleri yeni anne adaylarının canlarına isim olur.Hadi bakalım güzellikler ben başlıyorum Benim 1 tanecik oğlum var adı: MUHAMMED ARDA🙂
isranur anlamı Hadi bakalım meleklerim başlıyoruz.Herkes o güzeller güzeli çocuklarının adını yazsın.Belki bizim canlarımızın isimleri yeni anne adaylarının canlarına isim olur.Hadi bakalım güzellikler ben başlıyorum Benim 1 tanecik oğlum var adı: MUHAMMED ARDA🙂
Hayalet Üye Üye 20 Ekim 2009 #2 benim büyük kızımın adı RABİA SULTAN küçüğümün adı SEVDE SULTAN canım kızlarım sizi çok seviyorum
seerose Daimi Üye Üye 20 Ekim 2009 #4 Benim daha cocugum yok,simdilik sadece kiz ismi dusundum,ASUDE,erkek ismi hic aklima gelmedi.
Vijdan Yeni Üye Üye 21 Ekim 2009 #5 İlk göz ağrım oğlum İbrahim Serdar,kızım gözümün nuru Nazlınur.. İyiki varsınız yavrularım.Allah herkese gönlünce versin hayırlısıyla..
İlk göz ağrım oğlum İbrahim Serdar,kızım gözümün nuru Nazlınur.. İyiki varsınız yavrularım.Allah herkese gönlünce versin hayırlısıyla..
SEVİL&İ Yeni Üye Üye 21 Ekim 2009 #6 benimde yok ama olmasını çok istiyorum kurbann oldugum ALLAH kız nasip ederse adını NİSA koymak istiyorum erkek olursada YUSUF RÜZGAR
benimde yok ama olmasını çok istiyorum kurbann oldugum ALLAH kız nasip ederse adını NİSA koymak istiyorum erkek olursada YUSUF RÜZGAR
BİTTERİM Yeni Üye Üye 24 Ekim 2009 #10 ben evli değilim ama kız kardeşimin ismini paylaşmak istiyorum çok seviyorum bu isimi🙂 İSRANUR🙂🙂