merhaba tatli cadi. allah bagislasin.
benim de 3.5 yasinda bir oglum var ve ben söyle yaptim...ilgilendim ama fazla degil, yani yere düsünce hemen kosmadim yanina, avutmak icin...güldüm ve baktim o da gülüyor, yere yemek süstü gözüme bakardi ve bisey olmaz derdim (düstügü yere bagli) nebilim yere geldi elbette üstüne düstüm ama asiri degil...ve simdi maasallah diyeyim cok nadir hasta olur ve kendi kenine biseyler yapar.
cocuklarimiza baktarya da lazim, saglikli büyümeleri icin ve direncli olsunlar diye.
yemek konusuna gelince...yerse yer önündekini, yemezse yemesin...ben özel yemek yapip de pesinden kosmadim. ve simdi ne pisirirsem pisirim severek yiyor. ben annemden bu yetistirme tarzini gördüm.
sana tavsiye, brak biraz kendi haline. ama önce
senin brakman gerekiyor ki cocuk ögrensin. yemekte ne varsa yesin, yemezse yemesin...sen onun icin kötü bir anne kesinlikle degilsin. birgün, iki gün bilemedin 5 gün sonra mutlaka acikip yiyecektir. her seyi oluruna brak...
benim oglum sabahlari ben daha yatince kalkip kendi kahvaltisini hazirliyor bu yasta. cok mutluyum, keske bana da hazirlasa
tatli cadi umarim yardim edebildim ve sana ve bebisine basarilar dilerim. saglikli kalin