Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 29 Ocak 2010 #1 çocuk deyince aklına ilk gelen şey nedir çocuk deyince evet melekler çocuk deyince aklınıza ilk gelen şeyi yazarmısınız ilginç şeyler çıkacağına eminim ben masumiyet diyorum
çocuk deyince evet melekler çocuk deyince aklınıza ilk gelen şeyi yazarmısınız ilginç şeyler çıkacağına eminim ben masumiyet diyorum
Onurlu_Deniz Yeni Üye Üye 29 Ocak 2010 #3 ayyüzlü' Alıntı: testler ve hayalkırıklıgına ugramak Genişletmek için tıkla ... ayyüzlü şimdilik böyle düşünüyosun ruh halini tahmin edebiliyorum ama güzel haberlerle tekrar bekliyorum inşallah
ayyüzlü' Alıntı: testler ve hayalkırıklıgına ugramak Genişletmek için tıkla ... ayyüzlü şimdilik böyle düşünüyosun ruh halini tahmin edebiliyorum ama güzel haberlerle tekrar bekliyorum inşallah
miss angel Yeni Üye Üye 29 Ocak 2010 #5 ayyüzlü' Alıntı: testler ve hayalkırıklıgına ugramak Genişletmek için tıkla ... inş. güzel haberler en kısa zamanda kapını çalar canım.....
ayyüzlü' Alıntı: testler ve hayalkırıklıgına ugramak Genişletmek için tıkla ... inş. güzel haberler en kısa zamanda kapını çalar canım.....
AyYuzlu Daimi Üye Üye 29 Ocak 2010 #6 katre-i matem' Alıntı: ayyüzlü şimdilik böyle düşünüyosun ruh halini tahmin edebiliyorum ama güzel haberlerle tekrar bekliyorum inşallah Genişletmek için tıkla ... cnm bugun doktora gittim hersey psikolojik dedi bana stress yok uzulmek yok kafaya hısbıseyı takmayacksın bide ben astım hastasıyım kotu oluyormus benı olumsuz yonde etkılıyormus
katre-i matem' Alıntı: ayyüzlü şimdilik böyle düşünüyosun ruh halini tahmin edebiliyorum ama güzel haberlerle tekrar bekliyorum inşallah Genişletmek için tıkla ... cnm bugun doktora gittim hersey psikolojik dedi bana stress yok uzulmek yok kafaya hısbıseyı takmayacksın bide ben astım hastasıyım kotu oluyormus benı olumsuz yonde etkılıyormus
AyYuzlu Daimi Üye Üye 29 Ocak 2010 #7 miss angel' Alıntı: inş. güzel haberler en kısa zamanda kapını çalar canım..... Genişletmek için tıkla ... amin cnm ama artık cocuk dusunmuyorum hayatım bi yoluna duzene gırsın o zaman
miss angel' Alıntı: inş. güzel haberler en kısa zamanda kapını çalar canım..... Genişletmek için tıkla ... amin cnm ama artık cocuk dusunmuyorum hayatım bi yoluna duzene gırsın o zaman
miss angel Yeni Üye Üye 29 Ocak 2010 #8 ayyüzlü' Alıntı: amin cnm ama artık cocuk dusunmuyorum hayatım bi yoluna duzene gırsın o zaman Genişletmek için tıkla ... rabbim öyle güzel bi zamanda gönderiyorki onu sana... hiç stres yapma cnm. her şeyn hayrlısı ile olması dileğiyle.....
ayyüzlü' Alıntı: amin cnm ama artık cocuk dusunmuyorum hayatım bi yoluna duzene gırsın o zaman Genişletmek için tıkla ... rabbim öyle güzel bi zamanda gönderiyorki onu sana... hiç stres yapma cnm. her şeyn hayrlısı ile olması dileğiyle.....