twins Yeni Üye Üye 13 Kasım 2010 #1 Çocuklar Tvdeki yatma vakti uyarısını dikkate alıyor mu? Bi süredi Tv de uygulanan saat 9:30 da çocuklar için yatma vakti uyarısını çocuklarınız ya da çevrenizdeki çocuklar ne kadar dikkate alıyor?
Bi süredi Tv de uygulanan saat 9:30 da çocuklar için yatma vakti uyarısını çocuklarınız ya da çevrenizdeki çocuklar ne kadar dikkate alıyor?
seray_67 Yeni Üye Üye 16 Kasım 2010 #2 benim yeğenim annesine hadi anne çabuk ol yemek yiyelim yatma saatim geliyor diyordu en son gittiğimde 🙂
benim yeğenim annesine hadi anne çabuk ol yemek yiyelim yatma saatim geliyor diyordu en son gittiğimde 🙂
A aYYa-MoDa Forum Okuru 16 Kasım 2010 #3 malesef benim yegenim hiç sallamıyo bu msjı bak diyom uyuman lazımmış banane yaa diyo kendisi 8 yaşında bi cimcimedir..😀
malesef benim yegenim hiç sallamıyo bu msjı bak diyom uyuman lazımmış banane yaa diyo kendisi 8 yaşında bi cimcimedir..😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 16 Kasım 2010 #5 kardesim var 6.sınıfa gidiyor annem o yazı cıktıgında düsünün hepimize uyuyun diyo hepimiz onun cocuguyuz bence minik cocuklar diye uyarı yapılsın lütfen 😀 zhh
kardesim var 6.sınıfa gidiyor annem o yazı cıktıgında düsünün hepimize uyuyun diyo hepimiz onun cocuguyuz bence minik cocuklar diye uyarı yapılsın lütfen 😀 zhh