narçiçeğimm Daimi Üye Üye 7 Ekim 2011 #1 çocukluğumuzdaki şarkıcılar Günaydın melekler eski bi şarkıyı dinlerken biraz nostalji yapalım dedim sizde çocukluğunuzdan aklınızda kalan sevdiğiniz sanatçıları paylaşırsanız sevinirim..!!
Günaydın melekler eski bi şarkıyı dinlerken biraz nostalji yapalım dedim sizde çocukluğunuzdan aklınızda kalan sevdiğiniz sanatçıları paylaşırsanız sevinirim..!!
A ahueda Aktif Üye Üye 7 Ekim 2011 #2 benimle oynama söyledim sana sansini zorlama ugurlar olsun..... Burak kut
A ahueda Aktif Üye Üye 7 Ekim 2011 #3 yine sevmeli yine sarilmali atesler gibi yine öpmeli dokunmali deliler gibi 🙂 pinar aylin deliler gibi
yine sevmeli yine sarilmali atesler gibi yine öpmeli dokunmali deliler gibi 🙂 pinar aylin deliler gibi
B bal_arısı Forum Okuru 8 Ekim 2011 #8 gülşenin bir şarkısı vardı hani şu pijamalı olan içine ata ata ne hale düştün, tuta tuta çatlayacaksın be adam ..... 🙂
gülşenin bir şarkısı vardı hani şu pijamalı olan içine ata ata ne hale düştün, tuta tuta çatlayacaksın be adam ..... 🙂