cαмeℓiα Yeni Üye Üye 31 Ocak 2009 #1 DanTeLLeRîM dantellerım arkada$lar oncelikle ceyizim oldugu icin havluya gecmemis halleri ve ütüsüz paylasmak istedim ama havluya gecmis ve utulu halleri baska olur elbette aksam aksam bu kadar cekebildim:laugh: Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Ocak 2009
dantellerım arkada$lar oncelikle ceyizim oldugu icin havluya gecmemis halleri ve ütüsüz paylasmak istedim ama havluya gecmis ve utulu halleri baska olur elbette aksam aksam bu kadar cekebildim:laugh:
cαмeℓiα Yeni Üye Üye 31 Ocak 2009 #2 Cevap: DanTeLLeRîM $emalari bunlar bunlari bulabildim birisini silmisim sanirim ya🙂 benimkiler yeni bitti ... yukardaki semanin buyuk olanindan perde yapmistim onuda ekliyim ama benimkini degil cÛnku kaldirdim🙂 simdilik ... Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Ocak 2009
Cevap: DanTeLLeRîM $emalari bunlar bunlari bulabildim birisini silmisim sanirim ya🙂 benimkiler yeni bitti ... yukardaki semanin buyuk olanindan perde yapmistim onuda ekliyim ama benimkini degil cÛnku kaldirdim🙂 simdilik ...