ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Ocak 2011 #1 Defter Süsleyelim mi.. defter süsleme örnekleri Bak?n ?imdi benim fikrime.. Not defteri, ajanda,dosyal?k, okul defteri her türlü süslenebilecek malzemeler.. Biricik çocuklar?n?za, karde?lerinize 🙂 ufakl?klara .. hatta ofisine, evine, odana her yere diledi?in gibi kullan bence çok ho? ve çok tatl?lar Defter süsleme; Bence e?lenceli olabilir hem senin hem ufakl???n için..
defter süsleme örnekleri Bak?n ?imdi benim fikrime.. Not defteri, ajanda,dosyal?k, okul defteri her türlü süslenebilecek malzemeler.. Biricik çocuklar?n?za, karde?lerinize 🙂 ufakl?klara .. hatta ofisine, evine, odana her yere diledi?in gibi kullan bence çok ho? ve çok tatl?lar Defter süsleme; Bence e?lenceli olabilir hem senin hem ufakl???n için..
Minera Yeni Üye Üye 27 Ocak 2011 #2 Ellerine sağlik. çok güzel olmuş. içim açıldı vallah. Üzerinde bebek olana bayildim. tü-tü-tü-tü-tü maşallah,Allah nazardan saklasın
Ellerine sağlik. çok güzel olmuş. içim açıldı vallah. Üzerinde bebek olana bayildim. tü-tü-tü-tü-tü maşallah,Allah nazardan saklasın
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 27 Ocak 2011 #3 ya bende lisede bi süslüydüm ki defterlerime böyle güzel güzel uydurma şeyler yapardım hepsi geride kaldı ahhha ahhhhh ne günlerdi lise yıllarım süperdi yawww
ya bende lisede bi süslüydüm ki defterlerime böyle güzel güzel uydurma şeyler yapardım hepsi geride kaldı ahhha ahhhhh ne günlerdi lise yıllarım süperdi yawww
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 27 Ocak 2011 #4 Benim lise yıllarımı bırak şimdi bile öyleyim bir kalemliğim var dosyalığım ofisimde gelenler dalga geçiyor hep süslü pakize diye
Benim lise yıllarımı bırak şimdi bile öyleyim bir kalemliğim var dosyalığım ofisimde gelenler dalga geçiyor hep süslü pakize diye
best_dream Hamiş Melek 3 Şubat 2011 #8 Belen pes diyorum ne kadar güzel fikirlerin var.Senin evini düşünemiyorum.Şıkır şıkırdır.
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Şubat 2011 #9 Tatlım sırf 4 koli süs eşyam var ama hep sıra dışı....çoğu sallomasyon şeyler 🙂 ama görenler bayılıyor o cinsten yani 🙂 Tşk ederim ayrıca 🙂
Tatlım sırf 4 koli süs eşyam var ama hep sıra dışı....çoğu sallomasyon şeyler 🙂 ama görenler bayılıyor o cinsten yani 🙂 Tşk ederim ayrıca 🙂