Y yıldızyıldız Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #1 delidir ne yapsa yeridir hayat seni ciddiye alıyomuki sen onu alasın
dionisya Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #3 Cevap: delidir ne yapsa yeridir nerde yeni köşe ben elimde pasta hayırlı olsuna 😀 gule gule otur anam kosendeee
Cevap: delidir ne yapsa yeridir nerde yeni köşe ben elimde pasta hayırlı olsuna 😀 gule gule otur anam kosendeee
Gülümseme Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #4 Cevap: delidir ne yapsa yeridir köşen hayırlı olsun.paylaşımlarını bekliyorum.
Y yıldızyıldız Yeni Üye Üye 19 Aralık 2008 #5 Cevap: delidir ne yapsa yeridir yazdığım yazılarım var, okumanı isterim
Y yıldızyıldız Yeni Üye Üye 19 Aralık 2008 #6 Cevap: delidir ne yapsa yeridir köşemde oturmak değil, sohbet etmek isterim, yazılarımı okumalısın bunu isterim hani pastaaaaaaaa
Cevap: delidir ne yapsa yeridir köşemde oturmak değil, sohbet etmek isterim, yazılarımı okumalısın bunu isterim hani pastaaaaaaaa
hayrünisa Yeni Üye Üye 24 Aralık 2008 #7 Cevap: delidir ne yapsa yeridir Köşen hayırlı olsun canım.:u020: