denizden gelen lezzet..balık konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Şarapla gelen lezzet

    Şarapla gelen lezzet

    Şarap, diğer içkiler gibi açıldıktan sonra saklanma özelliğine sahip olmadığından bir an önce tüketilmesi gerekir. Peki şişenin dibinde kalan şarabı ne yaparsınız. Büyük ihtimalle dökersiniz. Bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar yanlış yaptığınızın farkına varacaksınız. Çünkü, şarap 15 gün kadar buzdolabında kalabiliyor ve yemekleriniz için nefis bir sos haline dönüşebiliyor. Şişelerin dibinde...
  2. cildiniz için denizden gelen sır

    cildiniz için denizden gelen sır

    Balıktan alınacak omega-3 yağının sağlığa büyük faydaları var. Özellikle Somon, yüksek ve kaliteli protein ile düşük doymuş yağ oranı içerdiği için hücrelerin yenilenmesinde en etkili gıdadır. Somon balığının sütünden elde edilen somon DNA'sı cildin elastik ve kolajen lif sayısını arttırarak cildin doğal ve kalıcı bir şekilde gençleşmesine yardımcı olur. HAFTADA 2 KEZ BALIĞI SOFRANIZDAN...
  3. deniz balıkları....

    deniz balıkları....

    deniz balıkları deniz balıkları isimleri manzara fotoğrafları
  4. Balık lezzet takvimi

    Balık lezzet takvimi

    en yararlı balık hangisi en faydalı balık hangisi lezzetli hangisidir lezzetli sağlıklı Balık tutkunu olarak yemekten büyük zevk alarım peki hangi mevsimde hangi balığı tüketmek gerekiyor meleklerim işte bu konuda size çok yardımcı olacak takvimiz.:) Avlanma yasağı, beslenme, yumurtlama, denizdeki su sıcaklığı ve tuz oranı dikkate alınarak, uzmanlar tarafından hazırlanan takvime...

Sayfayı Paylaş