dikkat tuzağa düşmeyin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
dikkat tuzağa düşmeyin
Alışveriş listesi Alışveriş merkezine gitmişim. Birkaç parça kahvaltılık alıp çıkacağım, fazla oyalanmadan reyonlar arasında geziniyorum. O sırada gözleri yaşlı bir teyze yanıma yaklaşıyor. Ölen kızına çok benzediğimi, beni bir kere kızının yerine öpüp öpemeyeceğini soruyor. Kıramıyorum teyzeyi, yanaklarımdan hasretle öpüyor. İçim kötü oluyor, bir şey diyemeden alışverişime geri dönüyorum. Bir süre sonra teyzeyle kasa kuyruğunda tekrar karşılaşıyoruz. Teyze hemen önümde duruyor. Sıramı beklerken birden aklıma almam gereken bir şey daha olduğu geliyor. Teyzeden yerimi tutmasını rica ediyorum. Tabii ki diyor gözü yaşlı tezye bana sevgi dolu bakarak. Gidip hemen listemdeki son malzemeyi de alıp sıraya geri dönüyorum. Sıra çoktan teyzeye gelmiş, aldıklarını paketlemiş, çıkmak üzere. Bana son bir kez yaklaşıp eğer çok garipsemezsem sanki kızıymışım gibi arkasından "Güle güle anne" diye el sallayıp sallayamayacağımı soruyor. E garipsiyorum tabii ama bunu, kızıyla vedalaşma şansı bulamamış bir annenin dileği olarak nitelendiriyor ve kendisini kıramıyorum. Kadın dışarı çıkarken ben de arkasından anne anne diye diye el sallıyorum. Bu sırada aldıklarımı kasadan geçiren görevli bana dönüyor ve borcunuz "124YTL" diyor. Nasıl olur, benim aldıklarımın toplamı 50 YTL bile etmez dememe kalmıyor kasiyer açıklıyor, "Aldıklarınızın bir kısmını anneniz götürdü bile." Ben bunu nasıl yedim ya? Magmada başımı vurabiliceğim kaç taş var? Tek tek vuracağım!

alıntıdır

Ce: dikkat tuzağa düşmeyin

ayyy ne kadar kötüüü bişeee iyi niyettenn yararlanan şu insanlaraaa çok kızıyorummm çokkkk 🙁

Ce: dikkat tuzağa düşmeyin

evet yaa bakarmısın kadının fenalığına eline sağlık cemoş.

Geri