@y_ışığı Yeni Üye Üye 26 Şubat 2010 #331 beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
beni yak kendini yak herşeyi yak bir kıvılcım yeter ben hazırım ister öp okşa istersen öldür aşk için ölmeli aşk o zaman aşk
miss angel Yeni Üye Üye 28 Şubat 2010 #334 söyle güzel senin aslın nereli o kömür gözlerin deli etti beni....
çatlak Yeni Üye Üye 1 Mart 2010 #335 sağına soluna bi baksana ne kadar aşk var ki boş dünyada kimisi kendini saklamış kimisi anlamıyor hayattan sende başka bi şey var sende başka bi tat var bebeğim kokunda havanda kıl olmalı yolunda... ( gökhan tepe) VUR
sağına soluna bi baksana ne kadar aşk var ki boş dünyada kimisi kendini saklamış kimisi anlamıyor hayattan sende başka bi şey var sende başka bi tat var bebeğim kokunda havanda kıl olmalı yolunda... ( gökhan tepe) VUR
laetitia Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #337 ben zaten senden gelen her çileyi her kederi kabullendiğim sen gittiğin günden beri
$ul€ Yeni Üye Üye 2 Mart 2010 #338 2 aşk arasındayım affet beni ALlahım bu gerçeği artık gizleyemem....
_BaLıM_ Yeni Üye Üye 24 Mart 2010 #339 yak gel bildiğin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda yalnız sanadır bu hasretim